De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Principles of Food Chemistry

Bag om Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319636054
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 607
  • Udgivet:
  • 22. februar 2018
  • Udgave:
  • 42018
  • Størrelse:
  • 259x183x40 mm.
  • Vægt:
  • 1338 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 2. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Brugerbedømmelser af Principles of Food Chemistry



Find lignende bøger
Bogen Principles of Food Chemistry findes i følgende kategorier: