No Meat Required: The Cultural History and Culinary Future of Plant-Based Eating
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 208
- Udgivet:
- 15. August 2023
- Størrelse:
- 157x23x230 mm.
- Vægt:
- 432 g.
- 8-11 hverdage.
- 18. Oktober 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af No Meat Required: The Cultural History and Culinary Future of Plant-Based Eating
"A culinary and cultural history of plant-based eating in the United States that delves into the subcultures and politics that have defined alternative food"--
Brugerbedømmelser af No Meat Required: The Cultural History and Culinary Future of Plant-Based Eating
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen No Meat Required: The Cultural History and Culinary Future of Plant-Based Eating findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Mad og drikke > Kogebøger
- Hobby og fritid
- Biografier > Biografier: generelle
- Sprog og lingvistik
- Litteratur og litteraturstudier
- Samfund og samfundsvidenskab > Samfund og kultur: generelt > Kulturstudier og medievidenskab > Kulturstudier > Kulturstudier: mad og samfund
- Idræt og udendørsaktiviteter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Vegetarisk madlavning > Vegansk madlavning
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621