De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Molecular Gastronomy

- Exploring the Science of Flavor

Bag om Molecular Gastronomy

Challenges traditional ideas about cooking and eating. This book examines and debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231133135
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 392
  • Udgivet:
  • 18. August 2008
  • Størrelse:
  • 152x204x19 mm.
  • Vægt:
  • 490 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 18. Oktober 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Molecular Gastronomy

Challenges traditional ideas about cooking and eating. This book examines and debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.

Brugerbedømmelser af Molecular Gastronomy



Find lignende bøger
Bogen Molecular Gastronomy findes i følgende kategorier: