Molecular Gastronomy
- Exploring the Science of Flavor
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 392
- Udgivet:
- 4. januar 2006
- Størrelse:
- 166x210x30 mm.
- Vægt:
- 588 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Molecular Gastronomy
Challenges traditional ideas about cooking and eating. This book examines and debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.
Brugerbedømmelser af Molecular Gastronomy
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Molecular Gastronomy findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621