Modern Food Microbiology
indgår i Food Science Text Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Udgivet:
- 1. januar 1900
- Udgave:
- 11995
- Kan forudbestilles.
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Modern Food Microbiology
This fifth edition of Modern Food Microbiology places special emphasis on foodborne microorganisms, as the previous four editions attempted to do.
Brugerbedømmelser af Modern Food Microbiology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Modern Food Microbiology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621