De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Modern Food Microbiology

Bag om Modern Food Microbiology

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780387231808
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 790
  • Udgivet:
  • 10. februar 2005
  • Udgave:
  • 72004
  • Størrelse:
  • 187x263x52 mm.
  • Vægt:
  • 1668 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Modern Food Microbiology

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis.

Brugerbedømmelser af Modern Food Microbiology



Find lignende bøger
Bogen Modern Food Microbiology findes i følgende kategorier: