Modern Food Microbiology
indgår i Food Science Text Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 790
- Udgivet:
- 10. februar 2005
- Udgave:
- 72004
- Størrelse:
- 187x263x52 mm.
- Vægt:
- 1668 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Modern Food Microbiology
With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis.
Brugerbedømmelser af Modern Food Microbiology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Modern Food Microbiology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621