Mastering the Art of French Cooking, Volume 1
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 752
- Udgivet:
- 12. september 1983
- Størrelse:
- 254x37x176 mm.
- Vægt:
- 1268 g.
- 2-3 uger.
- 21. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Mastering the Art of French Cooking, Volume 1
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mastering the Art of French Cooking, Volume 1 findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Mad og drikke > Kogebøger
- Skønlitteratur > Romantik og erotik
- Sprog og lingvistik
- Skønlitteratur og relaterede emner > Romantisk skønlitteratur
- Reference, information og tværfaglige emner > Leksika og opslagsværker > Opslagsværker
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger af kendte personer
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Nationale og regionale køkkener