De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Romantik og erotik

Her finder du spændende bøger om romantik og erotik. Leder du derfor efter inspiration til de mest spændende bøger om fantastisk, endeløs eller håbløs kærlighed og forelskelse, så vil vores romantiske fortællinger feje benene væk under dig. Nedenfor er et flot udvalg af bøger om romantiske og erotiske noveller. Vi tilbyder bøger om emnet til enhver smag, lige fra erotik og sanselig kærlighed til romantiske romancer skrevet af de mest populære forfattere. Dyk ned i vores uendelige udvalg og find din næste romantiske bog eller erotiske novelle at læse eller lytte til.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Linea Maja Ernst
  156,95 - 218,95 kr.

  Linea Maja Ernst debuterer med Kun til navlen, en samtidsroman om at være fanget i en livsfase og panikken over måske at være blevet mere småborgerlig, end man nogensinde havde frygtet.En gruppe venner midt i trediverne er samlet i et sommerhus ved en skovsø. Det er midsommer og ugen op til et bryllup. Et vennepar skal giftes. Gruppen forbereder sig og holder samtidig fri, skændes, mindes, flirter, poserer, soler sig i hinandens selskab og roder op i ukurante følelser. Sylvia har altid været forelsket i Esben, brudgommen. Hun er i et trygt og stabilt parforhold med sin kvindelige kæreste, Charlie, men kan ikke finde ro. Kvæde føler sig endelig hjemme i sin krop og er klar til at holde et skov-rave, men der er børn, der skal puttes, og Gry har taget sin kæreste Adam med, der går rundt og ligner en reklame for heteroseksualitet. Karen glæder sig til at blive gift, men hun glæder sig endnu mere til at komme tilbage på arbejde. Og imens samtalerne slår gnister rundt om middagsbordet, kæmper Gry med at føle sig banal blandt sine farverige, excentriske venner.Hvorfor er nogles drøm at blive gift og andres at leve i et harem med deres yndlingsvenner? Og hvad stiller man op med længslen efter, at alt kunne være anderledes?

 • af Anne-Grethe Bjarup Riis & Thomas Rydahl
  180,95 - 248,95 kr.

  Egeskov 1874. Slottet er på den anden ende. Det syder i køkkenet, og der er et leben op og ned ad trapperne. I aften skal Jessies storebror forloves og familiens fremtid sikres. Det er en glædens dag.Men Jessie er vågnet med et sug i maven. Noget er galt, hun ved det bare. Hun når lige at love sit eget hjerte bort til den lokale præstesøn, da ulykken indtræffer. Storebroren bliver fundet livløs i voldgravens kolde vand.Det tragiske dødsfald katapulterer slottets beboere, høj som lav, ud på nye livsbaner. Ikke mindst Jessie, som nu står til at blive Egeskovs enearving, med alt hvad det indebærer af forventninger om et adeligt giftermål. Også nede i køkkenet skaber den skæbnesvangre dag dønninger, særligt for nyansatte Oda, der kæmper for at finde fodfæste blandt de intrigante tjenestepiger. Og allernederst i hierarkiet hvirvles staldknægten Stig med ind i herskabets drama, da han i al hemmelighed bliver sat til at overbringe et kærlighedsbrev. Et trekantsdrama er under opsejling.

 • af Emily Henry
  78,95 - 123,95 kr.

  En sprudlende romantisk komedie om venskab og forelskelse og en moderne modsætninger mødes-fortælling, der efterlader læseren med den helt særlige følelse af varme, sol og sommer, som kun de bedste ferier kan gøre det. Romanen lå nr. 1 på New York Times’ bestsellerliste ved udgivelsen og vandt desuden Goodreads Choice Awards for årets bedste kærlighedsroman 2021.Poppy og Alex har egentlig ingenting til fælles. Hun er impulsiv, han er jordnær. Hun har en umættelig rejselyst, han foretrækker at blive hjemme med en god bog. På trods af deres forskelligheder har de været bedste venner lige siden college. Hver sommer de seneste ti år er de taget på ferie sammen. Indtil for to år siden, hvor noget gik galt – siden har de ikke talt sammen. Men Poppy indser, at hun savner Alex i sit liv, så hun overtaler ham til at tage med på endnu en rejse. Måske kan hun redde deres venskab, hvis Alex bliver mindet om de gode oplevelser, de har delt i årenes løb? Og hvis de bare kan undgå at tale om det unævnelige, der skete imellem dem dengang, bør det ikke kunne gå helt galt. Men når man er på ferie, kan alt som bekendt ske … ”Inspirerende og dybt romantisk ... smukt skrevet og dejligt original.” – BookPage”En god historie med tyngde – og masser af kærlighed.” 5 hjerter – FEMINA om Strandlæsning ”Efter at have læst Strandlæsning kan jeg officielt kalde Emily Henry en af mine absolutte yndlingsforfattere.” Marta Courtenay, TikTok, om Strandlæsning

 • af Ana Huang
  108,95 kr.

  A brand-new steamy billionaire romance from the bestselling author of the Twisted seriesFull synopsis TBD.

 • af Julia Quinn
  118,95 kr.

  The Duke And I is a captivating novel written by the talented author, Julia Quinn. Published on December 3rd, 2020, by Piatkus Books, the book falls under the genre of historical romance. Set in the regency era, the story revolves around the intriguing relationship between a Duke and a lady. Julia Quinn beautifully crafts a world of love, deception, and societal expectations, making readers fall in love with her characters and their journey. The Duke And I is a testament to Quinn's exceptional storytelling, making it a must-read for all romance enthusiasts. Don't miss out on this enchanting tale published by Piatkus Books.

 • af Jenny Rossander
  180,95 - 238,95 kr.

  Jenny Rossander debuterer med roman om utroskab, magt og teater.Jenny Rossander, kendt af mange som sangeren og musikeren Lydmor, debuterer med romanen Jeg har tænkt mig at skrige hele vejen.En ung, ambitiøs musiker bliver hyret til at komponere musikken til en tea-terforestilling. Alt er nyt, da hun første gang træder ind på teatret og skal gøre sig gældende foran skuespillere, teater-chef, forestillingsleder og instruktør. Hun gennemskuer snart teatermiljøets koder, men fortaber sig i den magtfulde og karismatiske instruktørs blik. Og forelsker sig hovedkulds.Instruktøren hyrer den unge kunstner til flere opsætninger, men teaterforestil-lingernes ulykkelige kærlighedshistorier begynder at væve sig ind i hendes eget liv, og skubber hende til randen af vanvid. Hendes egen virkelighed og teatrets fiktion flyder sammen, da hun mister evnen til at adskille sig fra fore-stillingernes tragiske kvindefigurer.Jeg har tænkt mig at skrige hele vejen er en roman om magt, der misbruges, om elskerindens betingelser. Om kunst, vanvid og grotesk kærlighed.

 • af Corina Bomann
  144,95 - 228,95 kr.

  Berlin, 1926. Er verden klar til en ung kvinde med store drømme?Den unge Sophia Krohn er gravid, men barnets far vil ikke kendes ved hende. Samtidig har hendes familie vendt hende ryggen, og drømmen om en lysende karriere inden for kemi synes knust.Men skæbnen fører hende fra Berlins dystre gader til Paris' funklende boulevarder, hvor en uventet mulighed venter. Den legendariske Helena Rubinstein bliver betaget af Sophias særlige karisma og revolutionerende cremer. Hun tilbyder Sophia en unik chance på én hjerteknusende betingelse: at Sophia sværger at forblive ugift i et helt årti, og det netop som en ny flamme har tændt en gnist i hende.I en verden, hvor ambitioner kræver personlige ofre, bliver Sophia udfordret til det yderste. For hendes rejse er mere end bare en søgen efter kærlighed – den er opfyldelsen af en livsdrøm.

 • af Lisa Holmfjord
  123,95 - 248,95 kr.

  Esther er flygtet fra sin voldelige mand, den respekterede læge Andreas, og er gået i skjul på et krisecenter. Hun drikker, har psykiske problemer og kommer dårligt ud af det med de andre kvinder. Og så frygter hun den dag, Andreas modtager skilsmissepapirerne, for hun ved, at han aldrig vil give slip på hende. David er blevet fyret fra politiet og har slået sig ned som privatdetektiv. En kvinde fra den nordsjællandske overklasse opsøger ham med en opgave. Han undslår sig, indtil det går op for ham, at målet er en, han kender, én han har svigtet. Han begynder sin efterforskning, der leder ham omkring en kostskole og en gammel forgiftningssag. Imens finder kvinderne på krisecenteret ud af, at Esther er forsvundet. DØDEN ER KUN ET ØJEBLIK er en psykologisk thriller om løgne, intriger og mænds vold mod kvinder. Den er også Lisa Holmfjords debut som forfatter. Hun er uddannet socialrådgiver, er direktør for Dansk Kvindesamfunds Krisecentre og har beskæftiget sig indgående med ligestilling, menneskerettigheder og vold begået mod kvinder.

 • af Lauren Asher
  123,95 kr.

  RafaelEllie Sinclair is a hopeless romantic who writes love songs.I'm a struggling workaholic who could inspire a hundred breakup albums.On paper, we have nothing in common except for my son.For eight months, I avoid her until our summer trip.Fourteen days. Two islands. And one nanny I shouldn't be attracted to.Spending time with Ellie is expected, but enjoying her company?That isn't part of our travel plans.After my divorce, I swore to protect my heart at all costs.Even if it means breaking hers in the process.EllieWhat's worse than working for a grumpy single dad?Admitting that I once had a secret crush on him in high school.Thankfully, Rafael Lopez and I have changed since we graduated from Wisteria High.He is a billionaire with a company to run and a child to take care of.I'm an unemployed songwriter he hired to watch his son and teach music.We coexist without any issues until a vacation changes everything.Lines blur and old feelings for Rafael return with vengeance as I face a new dilemma.Being his son's nanny is one thing, but wishing for more?Sounds like a heartbreak song waiting to be written.[Love Redesigned + The Fine Print thumbnail]

 • af Veronica Henry
  115,95 - 198,95 kr.

  Fordi … Paris er altid en god idé!For mange år siden efterlod Juliet et lille stykke af sit hjerte i Paris. Nu, hvor hun er separeret fra sin mand, og børnene er fløjet fra reden, er det på tide at få det tilbage!Hun tager sin røde yndlingslæbestift på, booker en hyggelig loftslejlighed nær Notre-Dame og hopper på det første tog ud af London.Da Juliet ankommer til Gare du Nord, strømmer minderne om travle fortovscaféer, vin på hyggelige barer, levende lys og en særlig flot fyr med et funklende blik tilbage.Men i over to årtier har Juliet gemt på en hemmelighed, og snart indser hun, at hun umuligt kan bevæge sig fremad uden først at se tilbage.Noget tyder på, at tiden i Paris vil ændre alt ...Pressen skriver: ”Wow, det er ikke ofte, jeg får lyst til at give 6 stjerner ud af 5 til en bog, men sådan har jeg det med denne.”– Goodreads”OMG, jeg var helt vild med denne bog. Fyldt med seværdigheder, dufte og atmosfæren i Paris.”– Goodreads”Smukt skrevet, vidunderlige karakterer, som jeg ville elske at møde i det virkelige liv. Jeg føler, at jeg lige har tilbragt et par skønne timer i Paris.”– Goodreads”Jeg vidste, at jeg havde noget helt særligt i vente, da jeg begyndte at læse. Der er noget helt magisk over den måde, Veronica Henry skriver på."– Goodreads

 • af Emily Henry
  157,95 - 198,95 kr.

  ”En af mine yndlingsforfattere.” – Colleen Hoover BEDSTE KÆRLIGHEDSROMAN 2023 – GOODREADS CHOICE AWARDSEn romantisk komedie fuld af elskelige karakterer og gnistrende kemi af forfatteren til Strandlæsning, Dig og mig på ferie og Bogelskere. Harriet og Wyn har været kærester, siden de mødte hinanden i college. De hører sammen som salt og peber, gin og tonic, sommer og sol. Eller … det plejede de i hvert fald at gøre. De slog nemlig op for et halvt år siden. Og de har stadig ikke fortalt det til deres venner. Derfor deler de nu det største soveværelse i sommerhuset i Maine, som de seneste ti somre har dannet ramme om den årlige sommerhustur med vennegruppen. Harriet og Wyn nægter at bryde idyllen, så de lader, som om alt er, som det plejer. Når nu de har været forelskede i så mange år, kan de vel godt lade, som om de stadig er det, i en enkelt uge … Det er en genial plan – for hvor svært kan det egentlig være? EMILY HENRY er en amerikansk bestsellerforfatter. Hun har tre år i træk modtaget den læserbestemte pris Goodreads Choice Awards i kategorien bedste kærlighedsroman, senest for Mit lykkested.

 • af Chloe Walsh
  123,95 kr.

  An epic and unforgettable love story continues in Keeping 13, the second book in the international bestselling and TikTok-phenomenon The Boys of Tommen series, from Chloe Walsh. The power and pain of first love has never been more deeply felt than in Chloe Walsh's extraordinary stories about the irresistible Boys of Tommen, which will give you the ultimate book hangover. The reader reaction to The Boys of Tommen says it all! 'The chemistry, the love, everything about this book was so good it gave me all the feels . . . Beautiful book, beautiful words. Chloe Walsh you're my home'⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐'Chloe Walsh has surpassed herself again, from the get-go you will be hooked, you will be sad, angry, elated, hysterical and you will absolutely love it!'⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐'This was absolutely EVERYTHING. I find it difficult to even put into words just how much this book made me laugh, cry and swoon'⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐'There aren't enough stars for this book. It has everything, I laughed, I cried, I fumed and I despaired . . . This is a rare book, one that evokes every emotion' ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ......................... Falling in love was the easy part. What comes next is the test . . . Following a devastating injury that has left him sidelined and stripped of his beloved number 13 jersey, Johnny Kavanagh is struggling to hold onto his dreams. Lost, insecure, and desperately seeking comfort, he sets his sights on unravelling the mystery of the girl with the midnight-blue eyes, who haunts his every waking hour. Keeping secrets has never been a problem for Shannon Lynch. The life she was born into demands nothing less. She knows that demons and evil men don't just exist in fairytales. They exist in her world, too. Traumatized beyond repair after her return from Dublin, and desperate to protect her little brothers, Shannon finds herself falling into the same old cover-up, barely keeping her head above water, as her future unravels before her eyes. Beaten and broken, her walls are up and her trust is shaken. Only one boy has the ability to climb those walls. The boy who owns her heart. But secrets are about to be exposed and lives could be changed forever - can Johnny and Shannon's love survive? ......................... Want more of Johnny, Shannon and the rest of The Boys of Tommen? Read the rest of the series so far: Binding 13 Keeping 13 Saving 6 Redeeming 6

 • af Simona Ahrnstedt
  137,95 - 163,95 kr.

  Sverige 1884. Den unge Alexandra Rosenkvist er sendt i eksil i det nordlige Sverige efter en skandale, der har rystet adelen i Stockholm. Atle Falk, en mand med en mørk fortid, får til opgave at hente hende hjem. På overfladen har den drømmende, idealistiske Alexandra og den kyniske Atle intet til fælles. Men på rejsen kommer de tættere på hinanden, og forbudte følelser opstår. I Stockholm venter Alexandras rige og konservative familie imidlertid. Og de har helt andre planer for hendes fremtid. Om forfatteren:Simona Ahrnstedt (f. 1967) er Nordens ukronede romancedronning. Hun skriver både nutidige og historiske romaner, er udgivet i 23 lande og alene i Sverige solgt i over en million eksemplarer. Simona Ahrnstedt er en dedikeret ambassadør for romancegenren og for bøger af, om og for kvinder.

 • af Tillie Cole
  118,95 kr.

  A Thousand Boy Kisses is an enchanting novel penned by the talented Tillie Cole. This captivating story, published in 2022 by Penguin Books Ltd, immerses readers into a world of emotions and unforgettable experiences. The genre of the book is a beautiful blend that will surely appeal to a wide range of readers. As the title suggests, A Thousand Boy Kisses is filled with heartwarming moments that will leave you wanting more. The charm of Tillie Cole’s writing style, combined with the depth of the characters, makes this book a must-read. Don't miss out on this gem from Penguin Books Ltd, one of the most reputable publishers in the industry.

 • af Julia Quinn
  118,95 kr.

  'Quinn writes delightfully fast-paced, funny, sparkling and bright romance' Romantic Times'The next best thing to Georgette Heyer' Gloss'A smart, funny touch. . . reminiscent of Helen Fielding' Time Magazine________________________________________My dear Miss Bridgerton, We have been corresponding now for quite some time, and although we have never formally met, I feel as if I know you. Forgive me if I am too bold, but I am writing to invite you to visit me here at Romney Hall. It is my hope that after a suitable period of time, we might decide that we will suit, and you will consent to be my wife.Sir Phillip Crane knew that Eloise Bridgerton was a spinster, and so he'd proposed, figuring that she'd be homely and unassuming, and more than a little desperate for an offer of marriage. Except . . . she wasn't. The beautiful woman on his doorstep was anything but quiet, and when she stopped talking long enough to close her mouth, all he wanted to do was kiss her . . . and more.Did he think she was mad? Eloise Bridgerton couldn't marry a man she had never met! But then she started thinking . . . and wondering . . . and before she knew it, she was in a hired carriage in the middle of the night, on her way to meet the man she hoped might be her perfect match. Except . . . he wasn't. Her perfect husband wouldn't be so moody and ill-mannered, and while Phillip was certainly handsome, he was a large brute of a man, rough and rugged, and totally unlike the London gentlemen vying for her hand. But when he smiled . . . and when he kissed her . . . the rest of the world simply fell away, and she couldn't help but wonder . . . could this imperfect man be perfect for her?Find out why readers love Julia Quinn . . .'Powered by a surfeit of dazzling wit and graced with a cast of unforgettable characters' Booklist'Quinn is incomparable! The latest addition to her beloved Bridgerton series is funny, charming, witty and wildly romantic' RT Book Reviews'Julia Quinn is one of the best historical romance novelists of our time' Heroes and Heartbreakers'Quinn excels in writing stories full of joy and delight, where laughter trembles on the edges' Happy Ever After'Quinn is a master of historical romance' Entertainment Weekly'Full of wit, charm and smouldering attraction . . . an unputdownable story that I think romance fans will treasure' Harlequin Junkie

 • af Jakob Ejersbo
  44,95 - 168,95 kr.

  Christian er søn af et dansk ægtepar, der bor og arbejder i Tanzania. Han føler sig meget overladt til sig selv, men bliver ven med Marcus, en sort dreng med en miserabel familiebaggrund, som arbejder for en svensk familie.Vi følger skiftevis de to drenge gennem de ofte meget intense og voldsomme oplevelser, den afrikanske virkelighed udsætter dem for, en verden fyldt med modsætninger og konflikter i alle generationer og alle miljøer, hvor enhver er sin egen lykkes smed, og hvor sex og sygdom, død og alkohol er allestedsnærværende og spiller de dominerende roller.De to drenges venskab vokser sig varmt og stærkt, men det går bedst, mens de er børn, og helt lykkeligt bliver det aldrig: Den hvide vil være sort, den sorte hvid -. Og efterhånden som de bliver ældre, vokser modsætningsforholdet mellem dem: ikke engang musikken kan mere holde dem sammen. De gensidige forventninger viser sig ikke at kunne honoreres.Christian bliver sendt til Danmark, hvor han skal bo hos slægtninge i Aalborg, men han kan ikke finde sig til rette og ender med at rejse tilbage til Afrika. Men heller ikke her føler han sig hjemme mere - han hverken kan eller vil leve op til den rolle, han som hvid skal påtage sig.

 • af Hannah Grace
  118,95 kr.

  The new novel from the #1 Sunday Times bestselling author of Icebreaker and Wildfire...

 • af Carissa Broadbent
  138,95 - 408,95 kr.

 • af Emily Henry
  173,95 kr.

  A shimmering, joyful new novel about a pair of opposites with the wrong thing in common, from #1 New York Times and Sunday Times bestselling author Emily Henry-----Daphne always loved the way Peter told their story.That is until it became the prologue to his actual love story with his childhood bestie, Petra.Which is how Daphne ends up rooming with her total opposite and the only person who could possibly understand her predicament: Petra's ex, Miles.As expected, it's not a match made in heaven - that is until one night, while tossing back tequilas, they form a plan.And if it involves posting deliberately misleading photos of their adventures together, well, who could blame them?But it's all just for show, of course, because there's no way Daphne would actually start her new chapter by falling in love with her ex-fiance's new fiancee's ex . . . right?-----'One of my favourite authors' Colleen Hoover, It Ends With Us'The master of witty repartee' Daily Mail'Emily Henry never fails to deliver great banter and a romance to swoon over' Taylor Jenkins Reid, Daisy Jones and the Six'I've loved every single one of her books more than the previous, to the point that I cannot wait to see what her next title will do to me!' Ali Hazelwood, The Love Hypothesis'Emily Henry's books are a gift, the perfect balance between steamy and sweet' V. E Schwab, GALLANT'Nobody does it quite like Emily Henry' Casey McQuiston, RED, WHITE & ROYAL BLUE'Our generation's answer to Nora Ephron' Sophie Cousens, THIS TIME NEXT YEAR'My newest automatic-buy author' Jodi Picoult, WISH YOU WERE HERE'Emily Henry has become one of my favourite authors' Beth O'Leary, THE FLATSHARE'As a storyteller, Henry is in a class of her own' Elle Kennedy, THE DEAL

 • af Ana Huang
  118,95 kr.

  Discover the addictive world of the Twisted series from TikTok sensation, Ana Huang!Read Twisted Games now for a steamy, angsty forbidden romance.She can never be his . . . but he's taking her anyway.Stoic, broody and arrogant, elite bodyguard Rhys Larsen has two rules: protect his clients at all costs and do not become emotionally involved. Ever.He has never once been tempted to break those rules . . . until her.Bridget von Ascheberg. A princess with a stubborn streak that matches his own and a hidden fire that reduces his rules to ash. She's nothing he expected and everything he never knew he needed.Day by day, inch by inch, she breaks down his defences until he's faced with a truth he can no longer deny: he swore an oath to protect her, but all he wants is to ruin her. Take her.Because she's his.His princess.His forbidden fruit.His every depraved fantasy.***Regal, strong-willed and bound by the chains of duty, Princess Bridget dreams of the freedom to live and love as she chooses.But when her brother abdicates, she's suddenly faced with the prospect of a loveless, politically expedient marriage and a throne she never wanted.And as she navigates the intricacies - and treacheries - of her new role, she must also hide her desire for a man she can't have.Her bodyguard.Her protector.Her ultimate ruin.Unexpected and forbidden, theirs is a love that could destroy a kingdom . . . and doom them both.Twisted Games is a contemporary royal bodyguard romance. It's book two of the Twisted series but can be read as a standalone.Warning: This book contains a possessive alpha hero, explicit sexual content and profanity.

 • af Magnus Frederiksen
  103,95 kr.

  KINKY MALEBOG er en fræk bog, der både fornøjer og tænder. Udover maleopgaverne er der også alle opgavebøgers klassiker: Find [frække] ord, ligesom man kan Lære at tegne pikken, eller måske Finde og farvelægge alle kondomerne.ALLE ELSKER MALEBØGER FOR VOKSNE En stresset hverdag med en konstant kalden fra de digitale medier har skabt et nyt behov: At sidde stille og roligt og farvelægge smukke, sjove og fantasifulde billeder. Denne nye bølge vil Cobolt gerne ride med på, men med et twist.

 • af Bal Khabra
  113,95 kr.

  When Summer Preston's professor issues her with an ultimatum, she finds herself on an unexpected collision course with hockey captain, Aiden Crawford. Summer hates everything about hockey, for good reason, but she isn't going to let that stand in the way of her becoming a sports psychologist. Aiden loves being the hockey captain, except when his team's reckless mistakes risk jeopardizing their entire season. When coach puts him forward for a research paper as punishment, he has no choice but to accept. Summer can't stand his blasé approach to life, and Aiden doesn't understand her uptight, scheduled one. They are off to a rocky start, and provoking each other – it turns out – is what they do best. But losing isn't something either of them does well. Maybe there's a way for both of them to win?

 • af Elle Kennedy
  108,95 kr.

  [US shoutline?]Diana Dixon has a lot going on this summer: rehearsing for a ballroom dance competition, juggling two jobs, dealing with an ex-boyfriend who won't quit . . . Yet she still has the energy to put Shane Lindley in his place.Shane just moved into her apartment building and seems dedicated to sleeping his way through her entire cheerleading squad. Sure, he's a tall, gorgeous hockey player, but he's messing with her turf. This calls for some ground rules: no parties in her apartment, leave her teammates alone, and - most importantly - leave her alone.What Diana doesn't realize is that Shane's sick of hook-ups and tired of being on the rebound after his long-term girlfriend called it quits. He wants a relationship. And when his ex comes back into the picture, he pretends he has one to make her jealous . . . and who better to play the role than his sassy new neighbour?Despite Diana's reluctance to break her rule, a fake relationship is the perfect solution for her own ex issues, and soon she can't deny something is sizzling between her and Shane. Something hot and completely unexpected. And it might just be getting a little too real.

 • af Christian Jungersen
  73,95 - 168,95 kr.

  “Det du især må være forberedt på, er at din mand mister al indlevelse i dig og i hvordan du har det.”Mia er lærer. Frederik leder en privatskole. På en ferietur til Mallorca med deres sekstenårige søn begynder Frederik at opføre sig underligt. Det viser sig, at han har en hjernesvulst, der gradvist har ændret hans personlighed. Mia må nu beskytte sig selv og deres søn mod det afstumpede og fremmede væsen, der bor i hendes mands krop.Da Frederik afsløres i et millionbedrageri, begynder et spil om skyld og ansvar, for er den skyldige ham selv eller hjerneskaden? Styres raske menneskers handlinger ikke lige så meget af biologien i vores hjerner? Og var den mand, Mia forelskede sig i, den syge eller den raske?Du forsvinder er en djævelsk og filosofisk kærligheds­roman om at finde sin egen vej ud af katastrofen, om mænd, kvinder og forstæder. Og om sjælen.

 • af E L James
  98,95 - 148,95 kr.

  Første bind i erotisk bestsellertrilogi om forholdet mellem den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele og den gådefulde forretningsmand Christian Grey. Trilogien har solgt over 10 millioner eksemplarer i USA.Anastasia Steele møder den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey, da hun skal interviewe ham til sin universitetsavis. Hun tiltrækkes kraftigt af hans smukke udseende og hans dunkle sind. Sammen – men på Christians betingelser – kaster de sig ud i et vovet passioneret forhold, som ikke kun afslører Christian Greys dæmoniske seksuelle præferencer, men også mørke, umættelige sider af Anas eget begær, som hun aldrig havde troet fandtes.Pressen skriver:»… på trods af, at flere afsnit i bogen kan kalde rødmende kinder frem, er jeg helt overbevist om, at jeg er nødt til at læse de kommende to bind.«***** – JydskeVestkysten  »„Fifty Shades“ er fræk, farlig og driver af sex.«**** – Fredericia Dagblad»… det er en slags nabovirkelighed, der kan hive ideer og relationer ud af hverdagen og lyse på dem. Også erotisk.«**** – Nordjyske Stiftstidende»Spændingen lever i fantasien om alle de farlige ting, som er sjovere at tænke på end at opleve.« – Information

 • af Penelope Douglas
  153,95 kr.

  Jordan has nowhere else to go when her boyfriend offers to let her move in with him and his dad. Working a dead-end job, with her relationship sputtering, she jumps at the opportunity, expecting to help out around the house in exchange. What she doesn't anticipate is for her heart to race every time Pike pulls into the driveway, or to burn when their eyes meet over the breakfast table. He's kind and listens to her and protects her in a way no man ever has before. Her sister once told her there are no good men, and if you find one, he's probably unavailable ike isn't the unavailable one...she is. As the days go by, Pike's finding it anything but simple to have his son's girlfriend living in his house. He can't stop thinking about her and holding his breath every time they cross paths. It feels like she's becoming a part of him. Except he knows they're not free to give in to this. How could they when he's her boyfriend's father?

 • af E L James
  108,95 - 228,95 kr.

  Andet bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den gådefulde og karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele.Skræmt af Christian Greys mørke sind har Anastasia forladt ham og påbegyndt en karriere i forlagsbranchen. Men Christian Grey har ikke tænkt sig at lade Anastasia gå. Det samme gælder Anastasias tanker; de hverken kan eller vil slippe begæret efter ham. Så da Christian foreslår at fortsætte deres forhold på nye betingelser, kan Anastasia ikke modstå fristelsen. Men genforeningen sender Anastasia direkte ind i passionens mørke, hvor hun må navigere imellem sin dominators skyggesider, såvel som sine egne. Og det bliver ikke nemmere, da skygger fra Christians fortid begynder at melde sig.Pressen skriver:»… hygge af den slags, man godt kan få lidt røde kinder af at læse.«– Femina

 • af E L James
  98,95 - 148,95 kr.

  Tredje bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele. Det passionerede forhold mellem den unge studerende Anastasia Steele og den succesfulde Christian Grey tager nye drejninger. De har nu alt: kærlighed, passion, intimitet og uanede fremtidsmuligheder. Og lige idet deres styrke ser ud til at kunne overvinde enhver forhindring, bliver Anas største frygt til virkelighed.

 • af Tina Buchwald
  78,95 kr.

  Den unge højgravide Sarah lever det hurtige liv i København med kæresten Jens. Deres baggrunde er vidt forskellige, og Sarah føler sig altid mindre værd. end Jens. Lige indtil en dag hun bliver forelsket i -et hus. Som nybagt mor på landet lever drømmen dog ikke op til virkeligheden. En bog om åndelig baggage, om selvværd og om bristede illusioner.

 • - Erotiske noveller fra læserne
  af rapports læsere
  38,95 kr.

  Uddrag fra bogen“Hendes brystvorter stivnede, da jeg førte tungen hen over dem, og nu kom reptilmennesket op i mig. Mine hænder var overalt på hendes krop. Jeg var nede imellem hendes ben foran og mærkede hendes våde trusser. Jeg mærkede hendes behåring og gled op i den smaskvåde sprække med et par fingre. Jeg vidste, hvad hun ville, og jeg blev tændt af hendes beskidte liderlighed"