Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 688
- Udgivet:
- 24. november 2011
- Størrelse:
- 130x198x31 mm.
- Vægt:
- 474 g.
- 4-7 hverdage.
- 28. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.
Brugerbedømmelser af Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621