De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Bag om Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780241956472
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 688
  • Udgivet:
  • 24. november 2011
  • Størrelse:
  • 130x198x31 mm.
  • Vægt:
  • 474 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 7. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.

Brugerbedømmelser af Mastering the Art of French Cooking, Vol.2



Find lignende bøger
Bogen Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 findes i følgende kategorier: