Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 688
- Udgivet:
- 3. marts 2011
- Størrelse:
- 161x242x44 mm.
- Vægt:
- 1118 g.
- 4-7 hverdage.
- 28. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.
Brugerbedømmelser af Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621