Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 784
- Udgivet:
- 24. november 2011
- Størrelse:
- 130x199x35 mm.
- Vægt:
- 532 g.
- 4-7 hverdage.
- 7. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.
Brugerbedømmelser af Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621