De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Bag om Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780241956465
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 784
  • Udgivet:
  • 24. november 2011
  • Størrelse:
  • 130x199x35 mm.
  • Vægt:
  • 532 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 19. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Brugerbedømmelser af Mastering the Art of French Cooking, Vol.1



Find lignende bøger
Bogen Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 findes i følgende kategorier: