Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 784
- Udgivet:
- 3. marts 2011
- Størrelse:
- 241x163x47 mm.
- Vægt:
- 1254 g.
- 4-7 hverdage.
- 7. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
A guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette.
Brugerbedømmelser af Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621