De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Bag om Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

A guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780241953396
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 784
  • Udgivet:
  • 3. marts 2011
  • Størrelse:
  • 229x152x19 mm.
  • Vægt:
  • 1252 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 28. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

A guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette.

Brugerbedømmelser af Mastering the Art of French Cooking, Vol.1



Find lignende bøger
Bogen Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 findes i følgende kategorier: