This volume details protocols on mass spectrometry and associated techniques. Chapters guide readers through micro- and macronutrients analysis, mass spectrometry-related methodologies, direct insertion, matrix-assisted laser desorption ionization (MALDI), gas chromatography (uni- and bi-dimensional), liquid chromatography, plasma mass spectrometry (ICP-MS), and analyses in food samples.
Authoritative and cutting-edge, Mass Spectrometry for Food Analysis aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.
Mass Spectrometry for Food Analysis
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 340
- Udgivet:
- 26. juni 2022
- Udgave:
- 22001
- Størrelse:
- 178x19x254 mm.
- Vægt:
- 641 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mass Spectrometry for Food Analysis
Brugerbedømmelser af Mass Spectrometry for Food Analysis
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.
Find lignende bøger
Bogen Mass Spectrometry for Food Analysis findes i følgende kategorier: