Mass Spectrometry for Food Analysis
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 340
- Udgivet:
- 26. juni 2022
- Udgave:
- 22001
- Størrelse:
- 183x24x260 mm.
- Vægt:
- 838 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mass Spectrometry for Food Analysis
This volume details protocols on mass spectrometry and associated techniques. Chapters guide readers through micro- and macronutrients analysis, mass spectrometry-related methodologies, direct insertion, matrix-assisted laser desorption ionization (MALDI), gas chromatography (uni- and bi-dimensional), liquid chromatography, plasma mass spectrometry (ICP-MS), and analyses in food samples.
Authoritative and cutting-edge, Mass Spectrometry for Food Analysis aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.
Authoritative and cutting-edge, Mass Spectrometry for Food Analysis aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.
Brugerbedømmelser af Mass Spectrometry for Food Analysis
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mass Spectrometry for Food Analysis findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621