De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lærervejledning til prøven i madkundskab

Bag om Lærervejledning til prøven i madkundskab

Bliv klar til prøven Lærervejledning til prøven i Madkundskab   I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere, som skal føre elever til prøve i madkundskab. Hæftets oversigter og praktiske skemaer giver bud på, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på den enkelte skole.    Med hæftet kan lærere få overblik over prøvens faser og krav til køkkenfaciliteter, råvareindkøb, tidsforbrug og meget mere. Eksempler på prøveoplæg og arbejdsark kan inddrages i planlægningen og forberede både lærere og elever på prøven i valgfaget. Samlet i illustreret hæfte, får du: Overblik over prøvens faser Råd og vejledning om organisering og tidsforbrug Fire prøveoplæg Kopiark til eleven Skabeloner til lærer og censor    Tekst og prøveoplæg findes også på madkundskab.gydendal.dk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702400045
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 32
  • Udgivet:
  • 16. februar 2023
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 212x300x6 mm.
  • Vægt:
  • 127 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 28. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Lærervejledning til prøven i madkundskab

Bliv klar til prøven
Lærervejledning til prøven i Madkundskab  
I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere, som skal føre elever til prøve i madkundskab. Hæftets oversigter og praktiske skemaer giver bud på, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på den enkelte skole.   
Med hæftet kan lærere få overblik over prøvens faser og krav til køkkenfaciliteter, råvareindkøb, tidsforbrug og meget mere. Eksempler på prøveoplæg og arbejdsark kan inddrages i planlægningen og forberede både lærere og elever på prøven i valgfaget.
Samlet i illustreret hæfte, får du:

Overblik over prøvens faser
Råd og vejledning om organisering og tidsforbrug
Fire prøveoplæg
Kopiark til eleven
Skabeloner til lærer og censor   
Tekst og prøveoplæg findes også på madkundskab.gydendal.dk.

Brugerbedømmelser af Lærervejledning til prøven i madkundskab



Find lignende bøger