Lærervejledning til prøven i madkundskab
- Indbinding:
- Hæftet
- Sideantal:
- 32
- Udgivet:
- 16. februar 2023
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 212x300x6 mm.
- Vægt:
- 127 g.
- 1-3 hverdage.
- 28. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Lærervejledning til prøven i madkundskab
Bliv klar til prøven
Lærervejledning til prøven i Madkundskab
I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere, som skal føre elever til prøve i madkundskab. Hæftets oversigter og praktiske skemaer giver bud på, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på den enkelte skole.
Med hæftet kan lærere få overblik over prøvens faser og krav til køkkenfaciliteter, råvareindkøb, tidsforbrug og meget mere. Eksempler på prøveoplæg og arbejdsark kan inddrages i planlægningen og forberede både lærere og elever på prøven i valgfaget.
Samlet i illustreret hæfte, får du:
Overblik over prøvens faser
Råd og vejledning om organisering og tidsforbrug
Fire prøveoplæg
Kopiark til eleven
Skabeloner til lærer og censor
Tekst og prøveoplæg findes også på madkundskab.gydendal.dk.
Lærervejledning til prøven i Madkundskab
I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere, som skal føre elever til prøve i madkundskab. Hæftets oversigter og praktiske skemaer giver bud på, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på den enkelte skole.
Med hæftet kan lærere få overblik over prøvens faser og krav til køkkenfaciliteter, råvareindkøb, tidsforbrug og meget mere. Eksempler på prøveoplæg og arbejdsark kan inddrages i planlægningen og forberede både lærere og elever på prøven i valgfaget.
Samlet i illustreret hæfte, får du:
Overblik over prøvens faser
Råd og vejledning om organisering og tidsforbrug
Fire prøveoplæg
Kopiark til eleven
Skabeloner til lærer og censor
Tekst og prøveoplæg findes også på madkundskab.gydendal.dk.
Brugerbedømmelser af Lærervejledning til prøven i madkundskab
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Lærervejledning til prøven i madkundskab findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621