Kaizen Approach to Food Safety
- Quality Management in the Value Chain from Wheat to Bread
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 389
- Udgivet:
- 24. august 2016
- Udgave:
- 12014
- Størrelse:
- 235x155x22 mm.
- Vægt:
- 646 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Kaizen Approach to Food Safety
This book provides a Management Science approach to quality management in food production. Lately, it provides step-by-step instructions on how to apply kaizen methodology and Deming's work on quality improvement to make the HACCPs (Hazard Analysis and Critical Control Points) in food safety systems more robust.
Brugerbedømmelser af Kaizen Approach to Food Safety
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Kaizen Approach to Food Safety findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621