Heat and Mass Transfer Modelling During Drying
- Empirical to Multiscale Approaches
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 200
- Udgivet:
- 30. september 2021
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 570 g.
- 2-3 uger.
- 12. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Heat and Mass Transfer Modelling During Drying
In food drying, simultaneous heat and mass transfer phenomena take place, and in order to design energy efficient dryers and higher quality dried foods, effective modelling is critical.
Brugerbedømmelser af Heat and Mass Transfer Modelling During Drying
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Heat and Mass Transfer Modelling During Drying findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621