Good Bread Is Back
- A Contemporary History of French Bread, the Way It Is Made, and the People Who Make It
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 384
- Udgivet:
- 16. februar 2015
- Størrelse:
- 233x158x17 mm.
- Vægt:
- 576 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Good Bread Is Back
Leading French bread expert Steven Laurence Kaplan narrates the decline and rise of the French artisanal breadmaking tradition, explaining in detail the breadmaking process and the ideal characteristics of good bread.
Brugerbedømmelser af Good Bread Is Back
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Good Bread Is Back findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621