De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Good Bread Is Back

- A Contemporary History of French Bread, the Way It Is Made, and the People Who Make It

Bag om Good Bread Is Back

Leading French bread expert Steven Laurence Kaplan narrates the decline and rise of the French artisanal breadmaking tradition, explaining in detail the breadmaking process and the ideal characteristics of good bread.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780822359241
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 384
  • Udgivet:
  • 16. februar 2015
  • Størrelse:
  • 233x158x17 mm.
  • Vægt:
  • 576 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Good Bread Is Back

Leading French bread expert Steven Laurence Kaplan narrates the decline and rise of the French artisanal breadmaking tradition, explaining in detail the breadmaking process and the ideal characteristics of good bread.

Brugerbedømmelser af Good Bread Is Back



Find lignende bøger
Bogen Good Bread Is Back findes i følgende kategorier: