Good Bread Is Back
- A Contemporary History of French Bread, the Way It Is Made, and the People Who Make It
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 384
- Udgivet:
- 20. december 2006
- Størrelse:
- 242x166x28 mm.
- Vægt:
- 730 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Good Bread Is Back
This beautifully illustrated book, written by a leading expert on French bread, describes the resurgence of high-quality, artisanal bread in France over the past two decades.
Brugerbedømmelser af Good Bread Is Back
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Good Bread Is Back findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621