Gastronomy, Tourism and the Media
indgår i Aspects of Tourism serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 264
- Udgivet:
- 27. juli 2016
- Størrelse:
- 235x159x15 mm.
- Vægt:
- 402 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Gastronomy, Tourism and the Media
This book examines and analyses the connections between gastronomy, tourism and the media. It argues that in the modern world, gastronomy is increasingly a major component and driver of tourism and that destinations are using their cuisines and food cultures in marketing to increase their competitive advantage.
Brugerbedømmelser af Gastronomy, Tourism and the Media
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Gastronomy, Tourism and the Media findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621