From Field to Fork
- Food Ethics for Everyone
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 346
- Udgivet:
- 30. juli 2015
- Størrelse:
- 225x150x24 mm.
- Vægt:
- 534 g.
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af From Field to Fork
Paul B. Thompson covers diet and health issues, livestock welfare, world hunger, food justice, environmental ethics, Green Revolution technology and GMOs in this concise but comprehensive study. He shows how food can be a nexus for integrating larger social issues in social inequality, scientific reductionism, and the eclipse of morality.
Brugerbedømmelser af From Field to Fork
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen From Field to Fork findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621