Food Studies
- An Introduction to Research Methods
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 1. december 2009
- Størrelse:
- 236x164x18 mm.
- Vægt:
- 480 g.
- 2-3 uger.
- 6. februar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Studies
A guide to doing research in the burgeoning field of food studies. It details the predominant research methods in the field, provides a series of interactive questions and templates to help guide a project, and includes suggestions for food-specific resources such as archives, libraries and reference works.
Brugerbedømmelser af Food Studies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.
Find lignende bøger
Bogen Food Studies findes i følgende kategorier: