De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Studies

- An Introduction to Research Methods

Bag om Food Studies

A guide to doing research in the burgeoning field of food studies. It details the predominant research methods in the field, provides a series of interactive questions and templates to help guide a project, and includes suggestions for food-specific resources such as archives, libraries and reference works.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781845206819
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 1. december 2009
  • Størrelse:
  • 156x233x14 mm.
  • Vægt:
  • 372 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Studies

A guide to doing research in the burgeoning field of food studies. It details the predominant research methods in the field, provides a series of interactive questions and templates to help guide a project, and includes suggestions for food-specific resources such as archives, libraries and reference works.

Brugerbedømmelser af Food Studies



Find lignende bøger
Bogen Food Studies findes i følgende kategorier: