Food in Early Modern England
- Phases, Fads, Fashions, 1500-1760
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 424
- Udgivet:
- 20. maj 2009
- Udgave:
- Størrelse:
- 157x234x23 mm.
- Vægt:
- 612 g.
- 2-3 uger.
- 17. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food in Early Modern England
What did ordinary people eat and drink five hundred years ago? How much did they talk about food? Did their eating habits change much? This book answers to these questions. It explores changes in the English diet and the specific differences between each generation. It challenges the assumption that ordinary folk ate dull and monotonous meals.
Brugerbedømmelser af Food in Early Modern England
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621