Food Chemistry
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 1070
- Udgivet:
- 8. januar 2009
- Udgave:
- 42009
- Størrelse:
- 239x170x45 mm.
- Vægt:
- 1888 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Chemistry
The enlarged edition of this leading text covers BSE detection and acrylamide. It treats food allergies and alcoholic drinks more extensively and still contains about 600 tables, 500 figures and 1100 structural formulae of food components.
Brugerbedømmelser af Food Chemistry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Chemistry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621