De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Food Chemistry

This book has long been the leading reference on food chemistry and technology. This latest edition covers new topics such as BSE detection, or acrylamide, and offers expanded treatment of food allergies and alcoholic drinks, or phytosterols.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783540699330
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 1070
  • Udgivet:
  • 5. november 2008
  • Udgave:
  • 42009
  • Størrelse:
  • 255x183x46 mm.
  • Vægt:
  • 1844 g.
  • 2-3 uger.
  • 14. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Chemistry

This book has long been the leading reference on food chemistry and technology. This latest edition covers new topics such as BSE detection, or acrylamide, and offers expanded treatment of food allergies and alcoholic drinks, or phytosterols.

Brugerbedømmelser af Food Chemistry



Find lignende bøger
Bogen Food Chemistry findes i følgende kategorier: