Food Chemistry
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 1070
- Udgivet:
- 5. november 2008
- Udgave:
- 42009
- Størrelse:
- 255x183x46 mm.
- Vægt:
- 1844 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Chemistry
This book has long been the leading reference on food chemistry and technology. This latest edition covers new topics such as BSE detection, or acrylamide, and offers expanded treatment of food allergies and alcoholic drinks, or phytosterols.
Brugerbedømmelser af Food Chemistry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Chemistry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621