Feeding France
- New Sciences of Food, 1760-1815
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 428
- Udgivet:
- 20. maj 2014
- Størrelse:
- 153x235x28 mm.
- Vægt:
- 742 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Feeding France
Feeding France offers the first comprehensive study of France's industrial food industry in the decades surrounding the French Revolution. Complementing histories of gastronomy and the restaurant, this book rewrites the history of the French relationship with food to show that chemistry, industrialisation and the politics of consumption were intimately intertwined.
Brugerbedømmelser af Feeding France
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Feeding France findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621