De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En håndfuld oliven og et glas vin - erindringer

Bag om En håndfuld oliven og et glas vin - erindringer

EN HÅNDFULD OLIVEN OG ET GLAS VIN handler om tilvalg og fravalg, op- og nedture – om overlevelse og fest. Det er en berigende og lun læseoplevelse – ofte med mad og (legendariske) vine som omdrejningspunkt. Bogens forfatter, den verdensberømte vinmand, Peter Vinding-Diers, har skrevet en inspirerende erindringsbog om sit liv i vinens verden – med store udfordringer, banebrydende opdagelser, spændende bekendtskaber og dertil hørende oplevelser. Vinen har været hjørnestenen i det meste af Peter Vinding-Diers liv, men bogen handler lige så meget om hans tilgang til livet, om at leve det fuldt ud, om passion, værdier, drømme og viljen til at få dem opfyldt i samspil med familie og venner. Vin-guruen Hugh Johnson har skrevet bogens forord.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711680001
  • Udgivet:
  • 10. november 2016
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af En håndfuld oliven og et glas vin - erindringer

EN HÅNDFULD OLIVEN OG ET GLAS VIN handler om tilvalg og fravalg, op- og nedture – om overlevelse og fest. Det er en berigende og lun læseoplevelse – ofte med mad og (legendariske) vine som omdrejningspunkt. Bogens forfatter, den verdensberømte vinmand, Peter Vinding-Diers, har skrevet en inspirerende erindringsbog om sit liv i vinens verden – med store udfordringer, banebrydende opdagelser, spændende bekendtskaber og dertil hørende oplevelser. Vinen har været hjørnestenen i det meste af Peter Vinding-Diers liv, men bogen handler lige så meget om hans tilgang til livet, om at leve det fuldt ud, om passion, værdier, drømme og viljen til at få dem opfyldt i samspil med familie og venner. Vin-guruen Hugh Johnson har skrevet bogens forord.

Brugerbedømmelser af En håndfuld oliven og et glas vin - erindringer



Find lignende bøger
Bogen En håndfuld oliven og et glas vin - erindringer findes i følgende kategorier: