Den nøgne øl
- Bogen om pilsneren
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 380
- Udgivet:
- 7. November 2019
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 206x265x42 mm.
- Vægt:
- 1550 g.
På lager
Leveringstid:
1-2 hverdage
Forventet levering: 6. Juli 2024
Beskrivelse af Den nøgne øl
Bogen "Den nøgne øl" er skrevet af den anerkendte, danske øl-skribent Christian Andersen og Jens Eiken, brygmester og farmaceut med en lang og præmieret karriere indenfor nogle af verdens største bryggerier. De vil med bogen sætte pilsneren på både ølentusiasternes og den almindelige øldrikkers dagsorden. Bogen skal genrejse respekten for det gode pilsnerøl.Selvom historien om pilsneren er den måske væsentligste fortælling i øllets 7000 år lange historie, lever pilsneren desværre en lidt hengemt tilværelse hos den moderne øldrikker.
Den nøgne øl beskriver pilsneren som en raffineret drik.Bogen byder læseren på viden om pilsneren og giver hende/ham lyst til at udforske dens mange sensoriske udtryk. Bogen er bl.a. skrevet på baggrund af studieture til USA, Tyskland og Tjekkiet. Der er interviews med verdens bedste pilsner-bryggere og anmeldelser af deres og mange andre bryggeres pilsnere. Aromaer og smage beskrives nøje, og bogen indeholder den hidtil mest tilbundsgående sensoriske beskrivelse af pilsneren.
Bogen beskriver de mange forskellige typer og undertyper af pilsnere, men vil også lancere nye, alternative underkategorier.
Et nyt smageskema udviklet særligt til pilsneren vil også være en af bogens nyheder.
Til ølbryggerne præsenteres 10 opskrifter på kendte, legendariske pilsnere samt nyudviklede pilsnere, så professionelle såvel som håndbryggere selv kan forsøge at lave deres egne pilsnere.
Den nøgne øl beskriver pilsneren som en raffineret drik.Bogen byder læseren på viden om pilsneren og giver hende/ham lyst til at udforske dens mange sensoriske udtryk. Bogen er bl.a. skrevet på baggrund af studieture til USA, Tyskland og Tjekkiet. Der er interviews med verdens bedste pilsner-bryggere og anmeldelser af deres og mange andre bryggeres pilsnere. Aromaer og smage beskrives nøje, og bogen indeholder den hidtil mest tilbundsgående sensoriske beskrivelse af pilsneren.
Bogen beskriver de mange forskellige typer og undertyper af pilsnere, men vil også lancere nye, alternative underkategorier.
Et nyt smageskema udviklet særligt til pilsneren vil også være en af bogens nyheder.
Til ølbryggerne præsenteres 10 opskrifter på kendte, legendariske pilsnere samt nyudviklede pilsnere, så professionelle såvel som håndbryggere selv kan forsøge at lave deres egne pilsnere.
Brugerbedømmelser af Den nøgne øl
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Den nøgne øl findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Mad og drikke > Spiritus og drikke
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Mad og drikke: drikke > Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer > Mad og drikke: øl
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621