De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger på Dansk: Mad og drikke

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
Mad og drikke
  • - Opskrifter, tips og tricks
    af Anne-Kathrine Palm Schelde
    139,45 - 199,45 kr.

    Alt hvad du kan tilberede i en ovn, kan du tilberede i en airfryer.Og lidt til…I Airfryerfavoritter deler Anne-Kathrine Schelde fra Maden i mit liv sine bedste opskrifter på alt fra morgenmad, aftensmad og desserter til snacks, tilbehør og bagning. Mere end 70 enkle opskrifter på lækker og velsmagende hverdags- mad til hele familien, der nemt kan tilberedes i airfryer. Airfryerfavoritter er en grundbog med opskrifter, tips og ideer, der henvender sig til alle, der har en airfryer og ønsker at udnytte maskinens mange muligheder.Om forfatterAnne-Kathrine Palm Schelde er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimitliv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. Madenimitliv.dk har i dag +380.000 unikke læsere om måneden, ligesom flere end 52.000 følger Anne-­Kathrine og hendes madunivers via de sociale medier.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen
    165,95 - 249,45 kr.

    Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse. Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.

  • af Morten Elsøe & Anne Gaardmand
    169,45 - 249,45 kr.

    Du bliver i bogen ‘Madro’ introducerede til et hav af gode råd og effektive strategier, til at kunne håndtere og sikre sunde og naturlige madvaner til dine børn helt uden stress. Hos børnefamilier er der oftest en tendens til, at børnene på ingen måde er enige med forældrene om hvornår, hvordan og hvad der skal spises. Hvad stiller man så op, når børnefamiliers rolige og hyggelige måltider ved middagsbordet udvikler sig til store og unødvendige diskussioner? Når børnene nægter at spise deres grøntsager og i stedet spiser for meget af det, de normalt ikke bør spise for meget af? Og hvis børnene fornemmer, at man forsøger at ændre deres spisning, resulterer det oftest med sure miner eller i uendelige diskussioner. Ifølge Morten Elsøe og Anne Gaardmand lider alt for mange danske børnefamilier af madstress, da der hver dag kræves et stort energiforbrug hos forældrene, som ellers ville kunne være helt unødvendigt. Bogens forfattere har begge en ernæringsfaglig baggrund, men arbejder i dag hovedsageligt med adfærdspsykologi og vaneændringer. Her giver de ud fra også deres egne erfaringer og oplevelser ved at være forældre konkrete og nyttige værktøjer til, hvordan man undgår disse evige kampe og frustrationer som nemt kan opstå hos mange børnefamilier. De fortæller i ‘Madro’ om de mest almindelige madfælder, der kan give madstress og hvilke tips og tricks der kan bruges til at give børnene lyst til at smage og udforske alt slags mad, alt lige fra broccoli og fisk til chokolade gennem legelyst, nysgerrighed og kreativitet. 

  • af Jerk W. Langer & Ditte Ingemann
    189,45 - 239,45 kr.

    Få succes med periodisk faste. Her er lægens guide til, hvordan man skal faste for at opnå de bedste resultater. Regelmæssig faste, hvor man f.eks. typisk ikke spiser morgenmad, men får dagens første måltid ved frokosttid, kan give et boost af sundhed og energi og gøre det lettere at opnå en sund vægt, uden at man er plaget af sult.Men de gode resultater afhænger meget af, om kroppen får det rigtige brændstof til de måltider, man spiser. Griber man dem rigtigt an, kan man opleve større mentalt overskud og velvære og undgå at blive drænet for energi og muskelkraft."Når man faster, er det ekstra vigtigt at pakke sine få måltider med sundhed, så man ikke kommer i underskud på vigtige næringsstoffer. Med antiinflammatoriske fastemåltider står gevinsterne i kø," siger læge, foredragsholder og forfatter Jerk W. Langer. Han har selv fastet i årevis ved at springe morgenmaden over.Med afsæt i videnskab og årelang erfaring med klienter giver han i sin nye bog et opdateret overblik over den periodiske fastes mange muligheder, uanset om man drømmer om mere overskud i hverdagen, vægttab eller et sundere og længere liv. En række fasteglade danskere fortæller om deres gode resultater.Madskribent og kogebogsforfatter Ditte Ingemann har lavet alle bogens skønne antiinflammatoriske opskrifter, der dækker kroppen ind med alt, den har brug for, når man faster.

  • af Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen
    138,95 - 249,45 kr.

    En inspirerende kogebog med nemme hverdagsretter, som alle kan lave. Her er både opskrifter på bagværk, salater, aftensmad og masser af søde sager. Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen er blandt de mest populære madbloggere i Danmark, og hver uge forsyner de deres over 150.000 følgere på Instagram med nemme og indbydende opskrifter. Deres pølsebrød, som de kalder verdens bedste, har alene fået over 250.000 klik! Pølsebrødene er at finde i deres første kogebog, der samler 100 skønne opskrifter, som sætter lidt mere smag på hverdagen.

  • af Britt Andersen
    101,95 - 109,45 kr.

    I Airfryer-snackbogen har Britt Andersen samlet nogle af sine bedste airfryeropskrifter på velkomstsnacks, småretter og lækkerier til enhver hyggestund.En airfryer er en nem genvej til sprøde, lækre hapser, når der kommer gæster, og i bogen finder du inspiration til både salte og søde snacks samt småretter, der kan serveres som forret eller indgå i en tapasanretning. Opskrifterne er lige til at gå til, både for den, der skal i gang med at bruge en airfryer, og den erfarne bruger.Britt Andersen er Danmarks ukronede airfryerdronning, forfatter til fire bestsellere med airfryeropskrifter og grundlægger af landets største airfryerforum, Airfryeropskrifter Tips og Tricks, på Facebook

  • - små portioner til små personer
    af Søren Ejlersen & Kirsten Mikkelsen Ravnbøl
    124,45 - 249,45 kr.

    Babymad er ikke bare mad til baby. Det er sunde, nærende, duftende måltider af gode råvarer, som hele familien kan nyde sammen. Den rigtige mad er utrolig vigtig for en hurtigvoksende lille krop – også på lang sigt. Du får over 90 velsmagende opskrifter, som er skræddersyet til din babys udvikling – fra den første oplevelse med mad til at baby kan spise stort set alt. Her er mos, grød, saucer, hverdagsretter, supper, grøntsagssmagsprøver, mellemmåltider, frugtpuréer og dejlige drikke. Retterne er tilpasset babys udviklingstrin fra 4-6 måneder, 6-9 måneder og 9-12 måneder. Forskere fortæller om de bakterier i babys tarmflora, der er så vigtige for en sund udvikling, og om hvordan den lille får mod på og bliver glad for en skøn og sund madverden. Babymad indeholder også den nyeste viden, så babys behov i det første leveår dækkes fra top til tå. Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er ernæringsspecialist i mad til de mindste og har altid haft som hjertesag, at babyer fra første mundfuld skal opleve glæden ved velsmagende, nærende mad i trygge fællesskaber. Kirsten er forfatter til flere publikationer samt foredragsholder, konsulent og underviser. Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne og stifter af Haver til maver, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger. Han har viet sit arbejde til at skabe en grøn, sund og velsmagende madkultur. Søren er initiativtager til Babymad.

  • af Hannah Grant
    179,45 - 349,45 kr.

    Hannah Grant har lavet en helt ny Tour-kogebog: The NEW Grand Tour Cookbook 2 indeholder mere end 120 nemme og lækre Tour-opskrifter, og helt nye interviews med blandt andre Mads Pedersen, Magnus Cort, Cecilie Uttrup, Kasper Asgreen, Michael Mørkøv, Julie Leth og Lasse Norman Leth. Spis som stjernerne - lav rytterens signaturretter derhjemme. Server f.eks. Mads Pedersens livret og Kasper Asgreens yndlingsdessert, eller start dagen med Julie Leths overdådige morgenmad. Få også de bedste ernæringstips fra de to sidste års Tour-vindende hold, fra Team Jumbo-Vismas og Team UAE's performance nutritionists. Hvis du kunne lide den første Grand Tour Cookbook - vil du elske den HELT NYE The NEW Grand Tour Cookbook 2.

  • - det første år uge for uge
    af Karsten Pers & Dorte Fischer
    199,45 kr.

    Med Babykalenderen får du løbende den viden du har brug for det første år med din baby. Du får fakta, inspiration, ´barnets bog´, dagbog, scrapbog, kalender og direkte adgang til relevante hjemmesider - alt sammen i én bog. Nu i 5. udgave Gem bogen: Engang i fremtiden bliver bogen en enestående gave at give videre til næste generation - om dengang den nye far/mor selv var baby.

  • af Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen
    166,95 - 249,45 kr.

    I denne bog får du 100 opskrifter på nem og billig mad.Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentsen står bag en af Danmarks mest populære madblog Mummum. Deres filosofi er, at der altid skal være plads til god mad, uanset om man har travlt er på SU eller blot savner inspiration til velsmagende, nem mad. I denne bog har de samlet de opskrifter, der er ekstra gode til små madbugetter og hvis det ska være ekstra nemt.

  • - Løft dit ansigt og overskud – helt naturligt
    af Susanne Dyhr
    299,45 kr.

    Denne bog er til dig, der … vil reducere rynker og slap hud naturligt ønsker at forebygge aldringstegnvil reducere spændingerøge dit overskud og velvære styrke et positivt selvbilledeAnsigtsyoga er et naturligt alternativ til botox og kirurgi. Ved at træne og afspænde dit ansigt kan du reducere og forebygge aldringstegn i ansigtet. Ansigtsyoga gavner dog mere end rynker og slap hud. De fleste oplever både indre og ydre forandringer. Det er aldrig for tidligt eller for sent at starte.”Jeg har fået et friskere look og fået reduceret min bekymringsrynke. Ansigtsyoga er stærkt vanedannende og vældig afstressende. Jeg føler mig mere glad og afslappet.” Helle, 44 år”Jeg elsker ansigtsyoga, og vil fortsætte med det resten af livet. Øvelserne gør mig afslappet og godt tilpas. Jeg kan se forandringerne i mit ansigt og i huden.” Henriette, 50 år ”Ansigtsyoga har gjort min hud flottere, reduceret rynker i panden og mellem bryn og løftet min hængende mundvig. Jeg har fået mere energi og en følelse af kontrol og mindre stress.” Rita, 80 år.Med denne bog, som er en begynderguide, føres du skridt for skridt ind i metoden. Om forfatterenSusanne Dyhr (f. 1977) inspirerer og hjælper kvinder med at skabe forandringer ved hjælp af ansigtsyoga. Hun er certificeret underviser i ansigtsyoga, men har også selv brugt metoden til både at skabe et nyt udseende og liv.

  • - tryl med tilbehør
    af Rikke Holm, Elisabeth Emtoft & Gitte Kristensen
    199,45 kr.

    Tærter er in, og her er en bog, der gør det til en leg at frembringe en duftende, dejlig tærte - uanset om den skal lande på frokost-, middags- eller kaffebordet. Tærter kan være salte eller søde, og bogen giver en mængde mundvandsdrivende opskrifter indenfor begge kategorier. Der er kendte og ukendte tærter, obligatoriske tærter og ekstraordinære tærter, der er madtærter og desserttærter, der er tærter med kød og tærter uden, der er tærter med låg og tærter uden. En tærte kan bruges i en masse sammenhænge. Som tilbehøret til en god steg, som et fint supplement på et buffetbord, med en god salat kan den gøre det ud for et måltid, eller tages med til venindefrokost og på skovture. At lave en delikat tærtedej er ingen sag efter denne bogs instrukser, aldrig mere tunge, klæge bunde. Tærtedej og færdige tærter kan sagtens tåle en tur i fryseren, så man kan uden videre disponere i store portioner. Der forslag til spændende garniture, der kan ledsage og komplettere tærterne.

  • af Bente Nissen Lundsgaard
    299,45 kr.

    Info om kogebogen Smagen af Moderne MexicoBogen er præsenteret og rost for autencitet, opbygning, fotos og stil af den mexicanske ambassadør José Ignacio Madrazo. Han beskriver den som en fantastisk kogebog om moderne mexicansk mad. Uddrag af DBC´s lektørudtalelse lyder: ”Denne kogebog er fremragende –både hvad angår indhold, layout, tekst, fotos og register.”. ” En superlækker, flot, farverig og indbydende kogebog med mexicanske retter. Kan varmt anbefales.” Mexicansk mad er stormet frem i popularitet, siden denne bog udkom første gang i 2014. Vær med på bølgen med opskrifter på alt fra lækre tacos, friske salater, sprøde tostadas, cemitas sandwich, varmende chiligryder, mørt og krydret pulled meat, grill samt desserter, kager og drikke. Du får også tjek på dine chilier og på, hvordan du bager dine egne tortillas. Det er moderne mad, der er let at lave.Bente Nissen Lundsgaard har en årelang passion for mexicansk mad, har været på mexicansk kokkeskole samt rejst vidt og bredt i Mexico og USA. Har fra 2015-2018 undervist i mexicansk streetfood i Meyers Madhus. Afholder i dag egne mexicanske madkurser gennem sit firma BNL FOOD FACTORY ( Se: www.bnlfoodfactory.dk). Hun står bag en lang række kogebøger, heriblandt flere bestsellere, og har i over 20 år været fast madskribent ved bl.a. Egmont Magasiner. Uddannet som Master in Health Promotion and Education fra Aarhus Universitet samt professionsbachelor i ernæring og sundhed.

  • af Dr Michael Greger
    72,95 - 349,45 kr.

  • - lær dit barn at elske rigtig mad
    af Jane Faerber
    149,45 - 223,56 kr.

    Den nye kogebog fra den populære forfatter Jane Faerber lærer dit barn at elske rigtig mad. Hvorfor er der nogle børn, der kun vil spise pasta med ketchup, mens andre helt uden skrupler går nysgerrigt til al slags mad og mæsker sig i artiskokker, muslinger, oliven og lagrede oste? Hvorfor forløber måltiderne roligt og hyggeligt i nogle familier, mens spisesituationerne rundt om bordet i andre har udviklet sig til en kamp-arena? Og hvad gør man egentlig, hvis man er havnet i den negative spiral, hvor spisetid går op i hat og briller og altid ender med, at junior spiser noget andet end den mad, man faktisk har brugt tid i køkkenet på at lave? Det er nogle af de emner, som Jane Faerber tager fat på i bogen. Madglad - lær dit barn at elske rigtig mad giver et bud på 10 gode hverdagsvaner, der kan hjælpe til at forbedre ikke bare børnenes, men hele familiens madvaner. Og det handler ikke bare om, hvad vi spiser, men i lige så høj grad også hvordan vi spiser, hvornår vi spiser og hvorfor vi spiser.Udover de indledende kapitler med inspiration og praktiske tip til at skabe madglade børn byder bogen også på 80 nemme, velsmagende og hverdagsvenlige opskrifter til familiens måltider. Her er både retter, der kan laves på max 30 minutter, mad der passer sig selv i ovnen, mad fra de varme lande, børnevenlige vegetarretter og retter specifikt rettet mod små “grøntsagshadere”.Bogen er ikke som Janes tidligere bøger en LCHF-bog. Jane fortæller:"Elementet fra mine tidligere bøger med at få flere grøntsager ind i måltidet har jeg taget med over i denne bogs opskrifter. Det samme gælder, at jeg altid vælger at bruge fuldfede produkter, fordi mad med fedt både smager og mætter bedre. Herudover har jeg ikke taget højde for principperne i LCHF, men har i stedet valgt at fokusere på at lave god og nærende mad, som hele familien vil holde af at spise, og som vil bidrage til en stabil blodsukkerkurve og til god og langvarig mæthed. Du finder derfor mange forslag til grøntsagstilbehør, men du vælger selv, om du vil supplere måltidet med kartofler, ris eller andet tilbehør. Sådan gør jeg selv, når jeg laver mad herhjemme."

  • af Sebastian Mathson Randrup
    129,45 kr.

    Flyttehjemmefrakogebogen er en uundværlig guide for alle unge, der står over for at flytte hjemmefra. Skrevet af Sebastian Mathson Randrup, en anerkendt dansk forfatter, denne bog er fyldt med praktiske råd og tips til at gøre overgangen til selvstændighed så glat som muligt. Udgivet i 2016, denne bog er blevet en fast bestanddel på mange unge menneskers bogreoler. Bogen er en blanding af praktiske råd, personlige anekdoter og humor, der gør den både nyttig og underholdende at læse. Uanset om du er i færd med at flytte ind i din første lejlighed eller bare har brug for nogle tips til at klare hverdagens udfordringer, er Flyttehjemmefrakogebogen en fantastisk ressource. Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, en af Danmarks førende forlag, der er kendt for deres høje kvalitet og brede udvalg af bøger. Gør dig selv en tjeneste og få fat i en kopi af Flyttehjemmefrakogebogen - du vil ikke fortryde det!

  • af Ditte Ingemann
    134,45 - 299,45 kr.

    Vi danskere er kødelskere med stort K, men både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken, madskribenten og grøntsagseksperten Ditte Ingemanns mission at gøre os danskere til grøntelskere med stort G. I hendes nye personlige kogebog Vegetar finder du alt fra morgenmad og snacks til mættende hovedretter, salater og søde sager. Fælles for de over 140 retter er, at de er sunde og velsmagende, og så repræsenterer de det nye grønne moderne danske køkken anno 2016. Anvend bogen til at lægge kødet helt på hylden. Eller, hvis du allerede er vegetar, til ny inspiration. Det kan også være, du bare har brug for gode ideer til kødfrie dage – du behøver ikke at være fuldtidsvegetar for at få glæde af bogen. Den afspejler Dittes eget liv, hendes køkken og den mad, hun spiser i hverdagen – hun lever ikke 100 procent vegetarisk, men kødet er det sekundære i hendes kost og grøntsagerne det primære.

  • - Naturen ind i køkkenet
    af Thomas Laursen
    149,45 - 299,45 kr.

    Denne bog af manden, der samler urter til de bedste restauranter i Danmark griber fat i en af tidens store trends: At mange gerne vil i gang med at samle spændende spiselige planter og svampe – ja, i det hele taget være ude i og høste af den fantastiske natur, der omgiver os. Så tag med på tur! Thomas Laursen er eksperten, der har samlet vilde urter det meste af sit liv og kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Og han har øjnene med sig, når han dagligt bevæger sig rundt derude. Hans arbejde er at finde spiselige planter, bær, tang, urter og svampe, som han leverer til de bedste restauranter i Danmark. Med denne bog har læseren mulighed for at følge med ham ud i naturen. ”Ofte siger folk, at de skal i skoven for at plukke vilde planter!” fortæller Thomas. ”Men skoven er faktisk slet ikke det mest oplagte sted. I det hele taget er der ikke et sted, hvor man kan finde alt. Man er nødt til at bevæge sig rundt til forskellige typer natur, der er i de forskellige biotoper.” For at kunne finde planter, er man derfor nødt til på forhånd at vide lidt om, hvilke planter der vokser i de forskellige biotoper, så man også ved, hvad man skal lede efter og holde øje med. Derfor er bogen er inddelt i de forskellige biotoper: Vandløbet, mosen og søen, Stranden, Løvskoven, Nåleskoven, Grøften, engen og vejkanten, Stranden, Saltengen, Løvskoven, Nåleskoven, Hegnet, Byen, Marken, Ruderatet og Havet. Thomas viser, hvordan man går på jagt efter de lækre vilde råvarer, og hvilke biologiske forhold, der skal være til stede, hvis man vil finde alt fra karljohansvampe, kantareller og malurt til skovmærke og spiseligt tang. Undervejs giver han sine bedste tips og råd med på vejen. Turen ender efter hvert kapitel hjemme i Thomas’ køkken, hvor han viser enkle, lækre og moderne retter med det vilde som hovedingrediens. Retterne kan alle tilberedes derhjemme, men nogle af dem er også egnede som et lille måltid eller en lille feltration ude i naturen.

  • af Suzy Wengel & Jepser Wengel
    249,45 kr.

    Suzy Wengels vægttabsmetode har taget Danmark med storm, og hendes opskriftsbøger har ligget på toppen af bestsellerlisterne siden 2016. I januar 2017 blev Sense kåret som vinder af TV 2-programmet ”En kur der dur”. Dette er Suzy Wengels populære grundbog i helt ny version – med al den opdaterede viden og alle de værktøjer, der baner vej for et succesrigt vægttab, samt masser af nye opskrifter, både i en version til kvinder og en version til mænd. Med Sense er det slut med at tælle kalorier og veje mad i én uendelighed og slut med kure, der ikke virker på lang sigt. Suzy Wengel og hendes Sense-metode viser en anden vej – med sund fornuft og hænderne som de vigtigste redskaber. For ja, man måler sin mad i håndfulde. Man kan spise tre sunde og velsmagende hovedmåltider hver dag. Tre til fire håndfulde mad per måltid er nok til at gøre én mæt. Man taber sig, fordi man kommer i kalorieunderskud på fornuftig vis. Der gælder ingen forbud, men man lærer at sætte sine måltider sammen på den rigtige måde og lytte til kroppens naturlige appetitsignaler. Herved får man meget lettere ved at styre trangen til mad og søde sager – og komme videre, hvis man er faldet i. Derfor kan man holde sin nye vægt resten af livet. Tusindvis af danskere har allerede afprøvet metoden med stor succes. Fire af dem fortæller i denne bog, hvordan Sense fik alle deres overflødige kilo til at forsvinde, og hvorfor metoden virker så effektivt for dem.Komplet kostplan til 9 dage27 nemme, dejlige opskrifter til både kvinder og mændRåvare-guidesSucceshistorier: sådan nåede vi drømmevægten med Sense

  • - Spis dagen godt i gang
    af Marie Melchior
    139,45 - 199,45 kr.

    Er du kørt fast med den samme flade ostemad eller de tørre havregryn morgen efter morgen? Fortvivl ikke, for med Marie Melchiors nye bog, Morgenmad, løber du ikke tør for ideer, der matcher dit liv – uanset om det er en hektisk mandag morgen eller en stille søndag. Bogen indeholder 69 nemme, lækre opskrifter, der guider dig til både lyn-morgenmaden på farten, veggie-morgenmaden, morgenmaden til mange, hangover-morgenmad, morgen-cocktails og alle andre tænkelige morgensituationer … hvor de fleste opskrifter kan bikses sammen på mellem 2-15 minutter. Ud over inspiration til din morgenmad deler Marie Melchior ud af sine tips til det perfekte æg, den sprødeste granola og hjemmebagte boller, der imponerer i duft og smag. Om forfatteren Marie Melchior er madskribent og --stylist, kogebogsforfatter og madblogger. Hendes store kærlighed til mad blev til hendes arbejde, da hun startede Marie’s Køkken og arbejdede som kogekone. I de seneste 10 år har hun som madskribent kreeret inspirerende hverdags- og festmad til danske og udenlandske magasiner. Om fotografen Fotograf Betina Hastoft er en af Danmarks dygtigste og mest anerkendte madfotografer. Hun har været selvstændig fotograf siden 2006. Betina Hastoft er specialist i at få mad til at leve og se uimodståelig ud på billeder. Hun er leverandør af mad- og livsstilsbilleder til en lang række magasiner i Danmark og udlandet.

  • af Meyers Madhus
    399,45 kr.

    Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.   Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde – masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten.   Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

  • af Yotam Ottolenghi
    369,45 kr.

    Enkelt er en fascinerende bog skrevet af den anerkendte forfatter, Yotam Ottolenghi. Udgivet i 2019, er denne bog en del af den moderne litteraturgenre. Enkelt er en bog, der tager læseren med på en unik kulinarisk rejse. Forfatterens passion for madlavning og hans evne til at formidle denne passion gennem hans skrivning, gør denne bog til en uundværlig del af enhver madelskers bibliotek. Yotam Ottolenghi har formået at skabe en bog, der ikke kun er informativ, men også inspirerende. Enkelt er ikke bare en bog, det er en oplevelse. Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, en af de mest respekterede forlag i Danmark. Hvis du er en fan af Yotam Ottolenghi, eller bare en madelsker, så er Enkelt en bog, du absolut skal læse.

  • af Jane Faerber
    189,45 - 299,45 kr.

    Jane Faerber – bedre kendt som Madbanditten – er kvinden bag denne længe ventede KETO-bog. KETO er en hastigt stigende trend blandt kostbevidste mennesker både herhjemme og i udlandet. Det særlige ved KETO-metoden er, at den optimerer fedtforbrændingen og regulerer hormoner, blodsukker og appetit. I borgen tilbyder Jane Faerber håndgribelige råd til, hvordan KETO fungerer i praksis,  solid baggrundsviden om KETO og om kaloriers rolle i vægttab. Bogen er også krydret med strategier til sportsudøveren og den ernæringsinteresserede, og der er hjælp at finde til portionsstørrelser, fordeling af kulhydrat, protein og fedt. Den består af hele 80 ernæringsberegnede opskrifter – naturligvis med få kulhydrater, og den italesætter de hyppigste faldgruber i KETO for at gøre det nemt at lykkes med kuren i dagligdagen.

  • af Anne Hjernøe
    149,45 - 269,45 kr.

    Slut med mellemmåltider! En spændende inspiration og motivations bog, til at få tips og tricks til at blive stærkere med gode træningsprogrammer, hvor du her også nok skal blive mæt, med en 14-dages kostplan, og alle de mange lækre og sunde opskrifter. Bare roligt, det hele er lettere end du tror. Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter deltagelse i et tv-program fik hun så meget opmærksomhed fra andre personer, der ønskede at få at vide, hvordan hun havde gjort, og om hun ville dele sine gode råd. Dette blev den væsentlige årsag til, at Anne valgte at skrive denne fantastiske bog. Der er så mange mennesker, som går og rundt og ikke føler sig tilpas med sin krop. Mennesker som ønsker at finde det lille trick i hverdagen, der kan få dem til at smide de overskydende kilo, uden det skal blive for hårdt, og uden det skal påvirke deres daglige vaner. Men findes dette trick virkelig, eller det bare hårdt arbejde? Ja til begge dele. I bogen kommer du helt tæt på Anne Hjernøe, og hvad der viste sig at være tricket for hende og det, der accelereret hendes vægttabsforløb. Du får et indblik i hvad der skete og hvordan det gik. En historie, der bl.a. indeholder en forståelse af, at mellemmåltider er en af de store syndere. Anne har tabt sig over 20 kilo på et år, men hendes primære fokus har ikke blot været at få kiloene ned på vægten. Hun ønskede en krop, der er så sund og stærk, at den kan holde skavankerne fra døren og holde i mange år fremover. Selvom undskyldninger som travlhed, småskavanker, overgangsalder og bare generel manglende motivation spænder ben i det daglige, motiverer hun dig til selv at tage skridtet og viser, at det måske slet ikke behøver at være så svært.

  • af Anja Ballegaard
    249,45 kr.

    Din personlige urtehåndbogEn urtebibel- Linda Østergaard/Isabellas★ ★ ★ ★ ★"Anja Ballegaards URTELYKKE er den mest inspirerende bog jeg længe har læst. Den har fået mig op af sofaen og ud på planteskolen...ind i skoven! Jeg vil dyrke og samle og nyde. 30 anvendelige urter, opskrifter og gode råd om alt lige fra helende teer til saft, ekstrakt, sirup, kropsolier … listen er uendelig."- Pernille Aalund "I en tid, hvor vi er flere og flere, der tænker over forbrug, mad og sundhed, og overvejer miljøet, nærheden til naturen og hvad det egentligt er, vi giver videre til vore børn, er Anja Ballegaards Urtelykke en kærkommen og kærlig guide til hvad den danske natur også kan give os. Gammel viden, nye indsigter og fremfor alt omsorg fylder bogens sider, som viser os rundt i en urtehave, der må være enhver økoambitiøs danskers hede drøm. Opskrifter på alt fra mad til the og over sårhelende salver indgår sammen med de smukkeste illustrationer. Nyd den. Og gå i haven." - Julia Lahme Skøn og brugbar urtebog-NaturliUrtelykke er en introduktion til 30 urter, som findes i den danske natur og i køkkenhaven. I bogen inviterer Biopat og Naturopath ibm Anja Ballegaard dig med til Thorslykke; hendes "urtelykke", og viser dig, hvordan du kan bringe planterne ind i din hverdag, og hvordan du bruger dem målrettet til at gøre noget godt for din sundhed.Bogen er din guide til: · Planternes egenskaber · Indsamling og opbevarer af urter · Hvordan man anvender dem · Hvad man især skal være opmærksom påUrtelykke er en personlig og informationsrig bog til dig, som gerne vil invitere naturen indenfor. Hver plante er illustreret, så du lettere kan finde den på dine ture ud i det grønne. Og med notesiderne bagerst i bogen, kan du med tiden indføre dine egne favorit lægeplanter og opskrifter, så Urtelykke bliver din egen personlige håndbog.

  • - De skønneste livretter til hele familien
    af Ann-Christine Hellerup Brandt
    259,45 kr.

    Valdemarsro er på banen igen med en ny super lækker kogebog med nem hverdags aftensmad for hele familien. Valdemarsro kender de fleste fra Ann-Christine Hellerup Brandt’s madblog, hvor hun har fået enormt mange følgere hver dag og deler ud af hundredevis af spændende lækre madopskrifter til hele familien. Valdemarsro aftensmad kogebogen er en flot tyk bog i hårdt omslag, som nemt guider dig til at lave lækker mad. Den er fyldt med over 200 opskrifter med alt ligefra pastaopskrifter, thailands og indisk mad. Tanken med bogen er at modsat bloggen lade kunden være offline og blot fordybe sig i madlavningen og det er lykkedes enormt godt. Så køb bogen og få en masse god inspiration til lækker hverdagsmad og vær offline med familien. 

  • - Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost
    af Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen
    249,45 - 349,45 kr.

    Siden ”Den plantebaseret kost” udkom i 2016 har den været en grundbog for dem, som ønsker at spise grønnere. På baggrund af 800 videnskabelige studier og rapporter, gennemgik bogen alle de væsentlige aspekter af hvordan, man sikrer sig både at få optimal beskyttelse mod livsstilssygdomme og hvordan det sikres at få alle de nødvendige næringsstoffer på en plantebaseret kost. Efter første udgave af bogen udkom, er den blevet trykt i 6 oplag, og siden da er der kommet meget ny forskning omkring kost og sundhed. Derfor har forfatterne klinisk diætist Maria Felding og læge Tobias Schmidt Hansen opdateret alle bogens kapitler med den nyeste forskning og udvidet den med flere relevante kapitler om bl.a sportsernæring og global sundhed, ligesom alle bogens opskrifter er nye. Med den reviderede udgave af ”Den plantebaserede kost” får alle, der ønsker spise en grønnere kost dermed forsat den nyeste opdaterede viden om, hvad det vil betyde at spise en plantebaseret kost. Om forfatterne Maria Felding er uddannet klinisk diætist og er kandidat i klinisk ernæring fra Københavns Universitet. Hun har certifikat i plantebaseret ernæring fra T. Colin Campbell Center for Nutrition Stu- dies and eCornell. Hun er dernæst certificeret i Low Fodmap-diæten til behandling af irritabel tyktarm. Maria er privatpraktiserende diætist og har klinik i Rungsted og København Ø. Dernæst foredragsholder og skribent for flere magasiner, heriblandt Lægemagasinet. Tobias Schmidt Hansen er uddannet læge og arbejder til daglig på en kræftafdeling. Han er der- udover patientrådgiver i Scleroseforeningen samt skribent og foredragsholder. Tobias har igen- nem mange år indgående beskæftiget sig med kost og naturmedicin og har bl.a taget kurser ved USA’s førende naturlæge, Dr. Andrew Weil.

  • af Britt Andersen
    229,45 kr.

    Airfryer opskrifter er en fantastisk bog skrevet af den talentfulde forfatter, Britt Andersen. Denne bog blev udgivet i 2020 af det velrenommerede forlag, Airfryeruniverset. Bogen tilhører genren madlavning, og er et must for enhver madelsker. I 'Airfryer opskrifter' finder du en række opskrifter, der vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din airfryer. Britt Andersen har gjort et fantastisk arbejde ved at samle disse opskrifter, der spænder fra nemme hverdagsretter til mere avancerede retter til særlige lejligheder. Udgivet af Airfryeruniverset, er 'Airfryer opskrifter' en bog, der vil være en stor hjælp i ethvert køkken.

  • af Ann-Christine Hellerup Brandt
    259,45 kr.

    Ann-Christine Hellerup Brandt er endnu engang tilbage med en inspirerende kogebog til det grønne køkken med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’, som er den mest sælgende kogebog i flere år. Du bliver i bogen introduceret til et hav af endnu grønnere men lækre retter, som er fyldt op med massere af velsmag og nydelse, så du ikke længere skal servere kedelige retter til enten din familie, dine venner eller til dig selv. Ann-Christine Hellerup Brandt og hendes familie har selv stort fokus på at spise grønne retter, hvor der altid er plads til én eller flere gode salater på spisebordet. De har ligeledes ligesom så mange andre fokus på at spise mindre kød og mere grønt, hvilket har været en af årsagerne til udvikle denne kogebog, for at inspirere så mange familier som muligt. Med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ bliver du inspireret med den ene lækre grønne opskrift efter den anden om alt lige fra hovedretter, grøntsagstærter til måltidssalater og grøntsagssupper. Kogebogen indeholder desuden mange andre skønne tilbehørsretter, og det kan være du enten finder madbrød, dressinger, dips eller knasende sprødt tilbehør til supper og salater interessant, så findes alt dette også her. Der er ligeledes mange interessante og velsmagende salater, som er et fantastisk supplement til alle kogebogens aftensmåltider. Gå på opdagelse i det grønne køkken og find din næste sunde aftensmad i en bog, hvor der er noget til enhver smag. Der findes desuden få opskrifter som indeholder kød, kylling eller fisk, så bogen ikke kun vedrører det veganske køkken - Bogen kommer i øvrigt godt omkring de danske madvarer året rundt.‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ er en efterfølger til bestselleren ‘Valdemarsro - Aftensmad’, som blev udgivet sidste år, som siden har været elsket hos læserne med mere end 50.000 solgte eksemplarer. Bogen kan både læses og bruges som et supplement til den populære bog, men kan ligeledes også læses selvstændigt. 

  • af Børneavisen
    149,45 - 199,45 kr.

    Hver uge er der på Børneavisens bagside en lettilgængelig opskrift på kager, brød eller lækre retter, sat op som en tegneserie, så alle kan være med. Opskrifterne er udarbejdet af deltagere fra Bagedysten, Børneavisens ansatte og avisens egne læsere – der også sender en masse fine billeder ind af deres resultater i køkkenet. Opskrifterne har fået mange børn i køkkenet, som ellers ikke før har vist interesse for mad eller bagning. Bag f.eks. Mickis banankage eller hans lækre kanelsnegle, bliv populær fredag aften med Jasmins chokoladefirkanter, Mias bananbrød, Rosas marengskys og Jons apppelsinmazarinkage, eller gå i køkkenet med Børneavisens egne opskrifter og lav lasagne eller den lækreste bulgursalat.I Børneavisens kogebagebog er alle opskrifterne fra Børneavisen samlet for første gang, så de kan tages med i køkkenet og bruges igen og igen. Opskrifterne er suppleret med fakta om råvarer samt fakta og anekdoter om retter og ingredienser.