Brændt røget hængt sprængt
- Opskrifter fra kysten og skoven
- Straks på e-mail.
Normalpris
Beskrivelse af Brændt røget hængt sprængt
En passioneret jæger og kok laver sammen med en inkarneret lystfisker og fotograf lækker og moderne mad med ingredienser fra naturen. Sammen kaster de sig ud i de vilde teknikker, som kan bringe den friskfangede fisk og det nyligt nedlagte vildt til helt nye smagshøjder. De dykker ned i traditionelle og ældgamle teknikker, for at bruge dem på nye måder, der bringer vilde spiser ind på spisebordene. Mad over bål, kold- og vamrøgning, saltning og tørring. ”Take a walk on the wild side” – i naturen og derhjemme i køkkenet.
”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”.
”Take a walk on the wild side” – i naturen og derhjemme i køkkenet.
”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”.
”Take a walk on the wild side” – i naturen og derhjemme i køkkenet.
Brugerbedømmelser af Brændt røget hængt sprængt
-
Hej
Bogen var en fødselsdags gave til vores søn
Han blev SÅ glad for bogen og glædede sig rigtig meget til at læse den
Vh Jette
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Brændt røget hængt sprængt findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621