De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Brændt røget hængt sprængt

- Opskrifter fra kysten og skoven

Bag om Brændt røget hængt sprængt

En passioneret jæger og kok laver sammen med en inkarneret lystfisker og fotograf lækker og moderne mad med ingredienser fra naturen. Sammen kaster de sig ud i de vilde teknikker, som kan bringe den friskfangede fisk og det nyligt nedlagte vildt til helt nye smagshøjder. De dykker ned i traditionelle og ældgamle teknikker, for at bruge dem på nye måder, der bringer vilde spiser ind på spisebordene. Mad over bål, kold- og vamrøgning, saltning og tørring.  ”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”. ”Take a walk on the wild side” – i naturen og derhjemme i køkkenet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702294965
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 240
  • Udgivet:
  • 13. oktober 2020
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 198x266x24 mm.
  • Vægt:
  • 1015 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 30. november 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Brændt røget hængt sprængt

En passioneret jæger og kok laver sammen med en inkarneret lystfisker og fotograf lækker og moderne mad med ingredienser fra naturen. Sammen kaster de sig ud i de vilde teknikker, som kan bringe den friskfangede fisk og det nyligt nedlagte vildt til helt nye smagshøjder. De dykker ned i traditionelle og ældgamle teknikker, for at bruge dem på nye måder, der bringer vilde spiser ind på spisebordene. Mad over bål, kold- og vamrøgning, saltning og tørring. 
”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”.
”Take a walk on the wild side” – i naturen og derhjemme i køkkenet.

Brugerbedømmelser af Brændt røget hængt sprængt

  • Jette 31. december 2021

    Hej

    Bogen var en fødselsdags gave til vores søn

    Han blev SÅ glad for bogen og glædede sig rigtig meget til at læse den

    Vh Jette