A History of Cooks and Cooking
indgår i The Food Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 400
- Udgivet:
- 10. december 2003
- Størrelse:
- 156x228x25 mm.
- Vægt:
- 544 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A History of Cooks and Cooking
Samples conceptions and perceptions of cooks and cooking, from Plato and Descartes to Marx and Virginia Woolf, asking why cooks, despite their vital and central role in sustaining life, have remained in the shadows, unheralded, unregarded, and underappreciated. This title provides a spirited defense of a cook-centered view of the world.
Brugerbedømmelser af A History of Cooks and Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A History of Cooks and Cooking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621