A History of Cooks and Cooking
indgår i The Food Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 400
- Udgivet:
- 17. april 2000
- Størrelse:
- 152x229x30 mm.
- Vægt:
- 739 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A History of Cooks and Cooking
Fueled by James Boswell's definition of humans as cooking animals (for "no beast can cook"), the author sets out to explore the civilizing role of cooks in history. He provides a spirited and diverting defense of a cook-centered view of the world.
Brugerbedømmelser af A History of Cooks and Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A History of Cooks and Cooking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621