De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Yellow Alkaline Noodles

- Processing Technology and Quality Improvement

Bag om Yellow Alkaline Noodles

This Brief will provide an overview of various types of noodles with special emphasis on yellow alkaline noodles. Yellow alkaline noodles specifically are the preferred noodle of Southeast Asia (e.g., China, Indonesia, Malaysia, and Thailand, Japan and Korea) and accounts for ~30% wheat flour consumption in some countries.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319128641
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 41
  • Udgivet:
  • 24. november 2014
  • Udgave:
  • 2015
  • Størrelse:
  • 235x155x3 mm.
  • Vægt:
  • 949 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 17. januar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Yellow Alkaline Noodles

This Brief will provide an overview of various types of noodles with special emphasis on yellow alkaline noodles. Yellow alkaline noodles specifically are the preferred noodle of Southeast Asia (e.g., China, Indonesia, Malaysia, and Thailand, Japan and Korea) and accounts for ~30% wheat flour consumption in some countries.

Brugerbedømmelser af Yellow Alkaline Noodles



Find lignende bøger
Bogen Yellow Alkaline Noodles findes i følgende kategorier: