Yellow Alkaline Noodles
- Processing Technology and Quality Improvement
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 41
- Udgivet:
- 24. november 2014
- Udgave:
- 2015
- Størrelse:
- 235x155x3 mm.
- Vægt:
- 949 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Yellow Alkaline Noodles
This Brief will provide an overview of various types of noodles with special emphasis on yellow alkaline noodles. Yellow alkaline noodles specifically are the preferred noodle of Southeast Asia (e.g., China, Indonesia, Malaysia, and Thailand, Japan and Korea) and accounts for ~30% wheat flour consumption in some countries.
Brugerbedømmelser af Yellow Alkaline Noodles
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Yellow Alkaline Noodles findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621