Yeasts in Food
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 512
- Udgivet:
- 7. maj 2003
- Størrelse:
- 140x216x0 mm.
- Vægt:
- 860 g.
- 2-4 uger.
- 29. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Yeasts in Food
Yeasts play a crucial role in the sensory quality of a wide range of foods. This book provides a comprehensive review of the methods for their detection, identification and analysis as well as the role of yeasts in several food products including dairy products, meat, fruit, bread and beverages.
Brugerbedømmelser af Yeasts in Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Yeasts in Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621