WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 208
- Udgivet:
- 24. juni 2022
- Størrelse:
- 219x276x0 mm.
- 4-7 hverdage.
- 8. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition
This practical Study and Revision Guide has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specification, for first teaching from September 2022. Written by renowned author Anita Tull.
Brugerbedømmelser af WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621