WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 344
- Udgivet:
- 2. juli 2019
- Størrelse:
- 275x235x18 mm.
- Vægt:
- 946 g.
- 4-7 hverdage.
- 8. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition
A core resource for Unit 1: Meeting the nutritional needs of specific groups, and written by leading author Anita Tull, it covers the science of food safety, nutrition and nutritional needs, with detailed information on the practical skills required to produce quality food that meets the needs of individuals.
Brugerbedømmelser af WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621