Wine Science
- The Application of Science in Winemaking
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 224
- Udgivet:
- 3. juni 2021
- Størrelse:
- 253x198x25 mm.
- Vægt:
- 912 g.
- 4-7 hverdage.
- 8. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Wine Science
A third edition of the groundbreaking book that clearly details all the key scientific developments in wine and winemaking. A comprehensive, illustrated reference to the most controversial, interesting and hotly debated topics in the world of wine.
Brugerbedømmelser af Wine Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Wine Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621