De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Wine Science

- The Application of Science in Winemaking

Bag om Wine Science

A third edition of the groundbreaking book that clearly details all the key scientific developments in wine and winemaking. A comprehensive, illustrated reference to the most controversial, interesting and hotly debated topics in the world of wine.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781784727116
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 224
  • Udgivet:
  • 3. juni 2021
  • Størrelse:
  • 253x198x25 mm.
  • Vægt:
  • 912 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 30. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Wine Science

A third edition of the groundbreaking book that clearly details all the key scientific developments in wine and winemaking. A comprehensive, illustrated reference to the most controversial, interesting and hotly debated topics in the world of wine.

Brugerbedømmelser af Wine Science



Find lignende bøger
Bogen Wine Science findes i følgende kategorier: