Wildcrafted Fermentation
- Exploring, Transforming, and Preserving the Wild Flavors of Your Local Terroir
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 304
- Udgivet:
- 16. april 2020
- Størrelse:
- 254x178x13 mm.
- Vægt:
- 730 g.
- 4-7 hverdage.
- 8. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Wildcrafted Fermentation
Discover wild sauerkrauts, kimchis, fermented forest brews, seawater brines, plant-based cheeses, and more. Pascal Baudar invites you on an extraordinary culinary journey into the vegan-friendly world of lacto-fermented wild foods
Brugerbedømmelser af Wildcrafted Fermentation
-
Fantastisk! Der findes ikke en bog som den i verden
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Wildcrafted Fermentation findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621