De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Wild Fermentation

- The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition

Bag om Wild Fermentation

2nd edition. A new edition of the 2003 book which started the fermentation revolution. Updated with colour photos throughout and brand new recipes which reflect the author's deepening knowledge of global food traditions.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781603586283
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 5. september 2016
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 177x250x17 mm.
  • Vægt:
  • 768 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 30. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Wild Fermentation

2nd edition. A new edition of the 2003 book which started the fermentation revolution. Updated with colour photos throughout and brand new recipes which reflect the author's deepening knowledge of global food traditions.

Brugerbedømmelser af Wild Fermentation



Find lignende bøger
Bogen Wild Fermentation findes i følgende kategorier: