Wild Cooking
- Recipes, Tips and Other Improvisations in the Kitchen
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 224
- Udgivet:
- 3. september 2009
- Størrelse:
- 131x198x17 mm.
- Vægt:
- 162 g.
- 2-4 uger.
- 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Wild Cooking
Whether creating a cassoulet which uses English ingredients, making bread from chestnuts or slow-cooking a Peking duck in front of an ancient fan heater, this book encourages us to be daring and imaginative in our cooking and our approach to food.
Brugerbedømmelser af Wild Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Wild Cooking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621