Why We Eat, How We Eat
- Contemporary Encounters between Foods and Bodies
indgår i Critical Food Studies serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 326
- Udgivet:
- 11. juni 2013
- Størrelse:
- 160x237x26 mm.
- Vægt:
- 744 g.
- 2-3 uger.
- 12. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Why We Eat, How We Eat
Why We Eat, How We Eat maps new terrains in thinking about relations between foods and bodies. With the central premise that food is always both symbolic and material, the volume explores the intersections of current critical debates regarding how and why individuals eat.
Brugerbedømmelser af Why We Eat, How We Eat
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Why We Eat, How We Eat findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621