De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Whiff

Bag om Whiff

This new novel by David Edwards (Seguier) derives from an experiment performed in Paris at the art and science innovation center, Le Laboratoire. The double-Michelin-starred chef Thierry Marx collaborated with the colloidal scientist Jerome Bibette to introduce a new way of encapsulating flavors, accessed by aerosol in a manner called "whiffing."

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780674032866
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 172
  • Udgivet:
  • 1. marts 2009
  • Størrelse:
  • 156x235x13 mm.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Whiff

This new novel by David Edwards (Seguier) derives from an experiment performed in Paris at the art and science innovation center, Le Laboratoire. The double-Michelin-starred chef Thierry Marx collaborated with the colloidal scientist Jerome Bibette to introduce a new way of encapsulating flavors, accessed by aerosol in a manner called "whiffing."

Brugerbedømmelser af Whiff



Find lignende bøger
Bogen Whiff findes i følgende kategorier: