What Can Nanotechnology Learn From Biotechnology?
- Social and Ethical Lessons for Nanoscience from the Debate over Agrifood Biotechnology and GMOs
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 360
- Udgivet:
- 16. april 2008
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 650 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af What Can Nanotechnology Learn From Biotechnology?
Presents diverse perspectives on biotechnology and nanotechnologies. This book details the lessons to be learned from the controversy over genetically modified foods, and how those lessons can be applied to developing nanotechnologies, particularly agricultural and other food-related applications. It is suitable for scientists and NGO advocates.
Brugerbedømmelser af What Can Nanotechnology Learn From Biotechnology?
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen What Can Nanotechnology Learn From Biotechnology? findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621