What Are We Really Eating?
indgår i Mercury Press serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 132
- Udgivet:
- 21. marts 2023
- Størrelse:
- 140x8x216 mm.
- Vægt:
- 177 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af What Are We Really Eating?
"English language version of Was essen wir eigentlich? Praktische Gesichtspunkte zur Ernèahrung auf geisteswissenschaftlicher Grundlage, 2nd edition, published by Verlag Freies Geistesleben, Stuttgart 2012 (ISBN 3-7725-1244). Revised and amended by Daphne von Boch, MD and George K. Russell, PhD. Includes additional material by D. v. Boch. English language edition by A. R. Meuss, FIL, MTA. Edited by Andrea Eberly, MD, Gerald Karnow, MD. Third edition edited by Peter Luborsky, PhD. Copyright à 2008, 2023. Second revised edition à 2017. Third revised edition à 2020"-- title page verso.
Brugerbedømmelser af What Are We Really Eating?
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen What Are We Really Eating? findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621