De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Water Relationships in Foods

- Advances in the 1980s and Trends for the 1990s

Bag om Water Relationships in Foods

Proceedings of an American Chemical Society symposium, held in Dallas, Texas, April 10--14, 1989

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780306439360
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 836
  • Udgivet:
  • 30. september 1991
  • Udgave:
  • 1991
  • Størrelse:
  • 254x178x44 mm.
  • Vægt:
  • 1775 g.
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 30. november 2024

Beskrivelse af Water Relationships in Foods

Proceedings of an American Chemical Society symposium, held in Dallas, Texas, April 10--14, 1989

Brugerbedømmelser af Water Relationships in Foods



Find lignende bøger
Bogen Water Relationships in Foods findes i følgende kategorier: