Volatile Compounds in Foods and Beverages
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 782
- Udgivet:
- 29. marts 1991
- Størrelse:
- 174x246x43 mm.
- Vægt:
- 1610 g.
- 2-4 uger.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Volatile Compounds in Foods and Beverages
Offers information on volatile compounds in foods and beverages. This work provides this information in 17 chapters, each dealing with a specific product or product group.
Brugerbedømmelser af Volatile Compounds in Foods and Beverages
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Volatile Compounds in Foods and Beverages findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621