Vitamins In Foods
- Analysis, Bioavailability, and Stability
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 818
- Udgivet:
- 1. november 2005
- Størrelse:
- 152x229x42 mm.
- Vægt:
- 1262 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Vitamins In Foods
Presents information on vitamin chemistry, absorption and metabolism. This work discusses the effects of food processing on vitamin retention, the physiology of vitamin absorption and physiochemical properties of individual vitamins. It describes the principles of analytical methods and provides methods for depicting individual vitamins in foods.
Brugerbedømmelser af Vitamins In Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Vitamins In Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621