De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Viruses in Foods

Bag om Viruses in Foods

This is the first book to focus entirely on viruses in foods. Although methods for bacterial detection in food are available, methods for detection of viruses in food, with the exception of shellfish, are not available.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781441939623
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 345
  • Udgivet:
  • 12. februar 2010
  • Udgave:
  • 12006
  • Størrelse:
  • 234x156x19 mm.
  • Vægt:
  • 557 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 24. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Viruses in Foods

This is the first book to focus entirely on viruses in foods. Although methods for bacterial detection in food are available, methods for detection of viruses in food, with the exception of shellfish, are not available.

Brugerbedømmelser af Viruses in Foods



Find lignende bøger
Bogen Viruses in Foods findes i følgende kategorier: