Viruses in Foods
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 345
- Udgivet:
- 12. februar 2010
- Udgave:
- 12006
- Størrelse:
- 234x156x19 mm.
- Vægt:
- 557 g.
- 8-11 hverdage.
- 24. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Viruses in Foods
This is the first book to focus entirely on viruses in foods. Although methods for bacterial detection in food are available, methods for detection of viruses in food, with the exception of shellfish, are not available.
Brugerbedømmelser af Viruses in Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Viruses in Foods findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621